icon

Přebalovací batoh. Jaký pořídit?

anyroxy
6. pro 2020

Ahoj 🙂
Hledám ke kočárku přebalovací batoh, protože mi přijde praktičtější. Přebalovací tašku nechci, protože nemám ráda, když mi pak bude sjíždět z ramene..

Jaký batoh podle vás za to stojí? Našla jsem pár tipů, co by se celkem hodily k nasemu kocarku..

Dekuju za rady 🙂

Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?Přebalovací batoh. Jaký pořídit?
mamikry
6. pro 2020

@anyroxy Jestli muzu poradit, berte takovy, ktery ma min. polstrovane popruhy, dostatek prihradek a je prostorny. Mela jsem PacaPod, ktery je super, ale plny drel do ramen a jak nema prihradky, jen vlozne tasticky, spatne se v nem hledaly veci. Pak jsem mela My Valice, sice nedelal takovou paradu, ale byl super prostorny a prehledny. Slozila jsem do nej veci na dve deti.

lazoplazo
6. pro 2020

@anyroxy mám ten done by deer a jsem po cca půl roce spokojená 👍

anyroxy
autor
6. pro 2020

@lazoplazo a mate prosim nejaky fotky, jak to vypada na kocarku? A je dostatecne velky? 🙂

fyii
6. pro 2020

@anyroxy ahoj koukni na pinkie.cz tam maji celkem vyber a docela normalni ceny. Veci jsou moc hezky zpracovane. Mela jsem od nich par veci s spokojenost

anyroxy
autor
6. pro 2020

@fyii od Pinkie jsem nasla ten 3. batoh, co jsem sem vkladala 🙂 Akorat mi z fotek prijde, ze moc nedrzi tvar, skoda, ze si ho nemuzu osahat...

astyna88
8. pro 2020

Já mám Vuch, koukni i na něj...

pipi_puncocha
8. pro 2020

@anyroxy já mám přesně ten Pinkie co jsi vkládala už přes rok a jsem s ním spokojená. Tvar drží, tenké popruhy mi vyhovují, protože často syna nosím v nosítku a takhle můžu mít v pohodě nositko vepředu a batoh vzadu

handulkak
8. pro 2020

Já mám černý Tiba+Marl a jsem spokojena. 🙂

marketa_1983
10. pro 2020

@anyroxy Já si pořídila vše co bylo možné od La Millou. Krásné, kvalitní a za super cenu 👍🏻🥰 Opravdu doporučuji!!!