Sedátko ke kočárku, máte zkušenost?

iiiijanaiiii
14. črc 2015

Ahoj maminky, čekáme druhé dítě, rozdíl mezi holkami bude 20m. Uvažujeme, co s kočárkem. Nechci sourozenencký a myslím, že na skate je ta první ještě malá, ale možná se mýlím.... proto jsme se rozhodli, že koupíme sedátko. Našla jsem ale jen jednoho výrobce za příšernou cenu - Buggypod. Chci se proto zeptat, máte některá zkušenosti? Jaké to je? Vyplatí se to koupit? Nebo myslíte, že je lepší koupit skate? Malá se narodí na začátku září, takže nás čeká hlavně zima.... Kočárek, který teď máme a nebudeme měnit, je Patron Falco. Netuším, zda by se sedátko dalo připevnit právě kněmu, ale věřím =) Děkuji za všechny postřehy =)

editah222
14. črc 2015

Sedátko jsem zkoušela na prodejně a bylo to hrůza, neumím si představit jak s tím jezdím v zimě ve sněhu ☹ Takže jsem tenkrát pořídila sourozenecký kočár Baby Jogger a byla spokojená. Skate jsem začala použivat jen sem tam v létě. Sousedka má kočár a k němu v zadu místo skatu něco jako tříkolku (vypadá tak to sedátko) a je to suprové. Je to, ale náhrada skatu ne sedátka.

iiiijanaiiii
autor
14. črc 2015

Nevíte, jak se jmenuje ta tříkolka? To se dá koupit? To sedátko teda vypadalo blbě, jo? Za tolik peněz, žádná služba? Já jej chci hlavně kvůli kratším a nutným trasám - do obchodu, na kratší procházku. Mám jinak k dispozici auto. Jinak teda půjdu raději do skatu, no.... Děkuji za info =)

kocour1
14. črc 2015

Mám děti se stejným věkovým rozdílem. Nejprve jsem si myslela, že to také zvládneme jen se skatem...během měsíce jsem však zjistila, že to je na prd. Dcera mi tam nevydržela dlouho stát, po chvíli kňourala, že jí bolí nožičky, vystupovala za jízdy...no děs. Koupila jsem si sourozenecký kočárek icandy a ještě že tak! Byl mi opravdu výborným pomocníkem. Obě děti měly své místo, kočárek se dobře ovládal, dokonce se vešel i do výtahu, když jsem byla někde přes poledne, tak starší v klidu usnula.
Ještě ho občas vytáhnu, ale teď, ve třech letech dcery už většinou stačí ten skate. Pokud by měl někdo zájem o sourozenecký kočár icandy, budu ho prodávat🙂.

malydelfin
14. črc 2015

Ahoj, mám tyk dvě děti a řešila jsem podobný problém - ze skatu mi starší spadl a pak odmítal na něm stát, tak jsem pořídila sedátko - Buggypod - tam se mu moc líbilo a dlouho to vyžadoval, ale problém byl v zimě, kdy to fakt nešlo. a pak jsem našla tohle: http://www.eshopbaby.cz/joovy-kocarek-caboose-p... a okamžitě jsem vyměnila kočár. Fakt jsem z něj byla nadšená a rozhodně doporučuju.

iiiijanaiiii
autor
14. črc 2015

@editah222 Nevíte, jak se jmenuje ta tříkolka? To se dá koupit? To sedátko teda vypadalo blbě, jo? Za tolik peněz, žádná služba? Já jej chci hlavně kvůli kratším a nutným trasám - do obchodu, na kratší procházku. Mám jinak k dispozici auto. Jinak teda půjdu raději do skatu, no.... Děkuji za info =)