Slevy na kočárky + nákup přes eshop nebo v prodejně

miguelita88
1. črc 2019

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli bývají nějaké větší slevy na kočárky na známých eshopech. Máme vybraný kočár značky Moon z kolekce 2019.
Dále bych se chtěla zeptat, jestli je lepší koupit kočár v kamenné prodejně (nyní cca o 2000Kč dražší než eshop) v blízkosti bydliště nebo přes eshop, jde mi o případnou reklamaci. Když se s nějakou součástkou něco stane, posílá se jen ta reklamovaná část?
Děkuji za rady😉

jirovapa
1. črc 2019

@miguelita88 ohledně reklamace si myslím je lepší kamenná prodejna, protože v případě malého problému opraví klidně na místě a nemusí se kočárek nikam posílat. Většina kamenných prodejen má podobné ceny jako na eshopu nebo prodejna, která má i eshop ti dá cenu co jsi našla na netu. Stačí se jen domluvit s personálem prodejny. A na kočárek Moon je teď akce, podložka ke kočárku zdarma 😊. Sleduji stránky kamenné prodejny a eshopu Hugocz.eu, proto vím o té akci 😃. Kočárek mám od nich a v případě i malého problému poradili klidně i po telefonu 👍.

miguelita88
autor
1. črc 2019

@jirovapa jojo, o podložce vím, je krásná. V obchodě u nás ale o ní není ani zmínka, ani na jejich webu. Zkusím jim napsat. Takže je lepší raději pár stovek připlatit v prodejně, než kupovat přes web? Někde jsem vyčetla, že v červenci bývají na velkých eshopech (feedo, špuntík, malvík, atd.) větší slevy.

jirovapa
2. črc 2019

@miguelita88 myslím si, že individuální přístup je lepší a lepší cenu vám taky udělají 🙂. Ale samozřejmě rozhodnutí je na vás 😃🙃. Ohledně akcích na velkých eshopech nevím, ale je to možný 🤔. Ta akce na podložku by měla být na všech prodejnách, třeba čekají až se zákazník ozve 😃.