icon

Sporťák Valco Snap 4 - jaký vybrat?

terka555
1. únor 2019

Budu porizovat sportak a stale se nemuzu rozhodnout, jaky typ Valco Snap 4 poridit. Urcite chci Sport, ale jinak je snad 5druhu a ja porad nevim. Hodne me zaujal Trend ale ta cena je dost vysoka. Jaky typ mate a podle ceho jste se rozhodly nakonec vy? Dekuju🙂

martaskaaa
•
1. únor 2019

háčkuji se, taky přemýšlím o Valco a nebo Britax, ale většina chválí ten Valco (jen teda nevím taky který typ by byl fajn). Potřebuji nejaky skladný, lehký a aby šel zvednout nánožník nahoru když by malej spinkal a nevisely mu nožky dolů (prý to ty starší verze nemají)

terka555
autor
•
1. únor 2019

@martaskaaa presne tak, taky jsrm premyslela nad Britax, ale pak jsem ho zkousela v obchode a je tezsi a navic ten co se mi libil nemel prave na nozicky nahoru😐a ja pravda ze ten Valco je extra lehky a ise mi libi ze si kdyz tak muzu nechat usit strisku jakou budu barevne chtit, ale ten typ vubec nevim. Moc se mi libi ten trend ale 11000 je dost.. 🤔Tak cekam jestli nekdo napise nejakou levnejsi variantu a nebo pockame jestli nebude nejaka slevova akce no🤷‍♀️

ewinka64
•
1. únor 2019

sport a obyč valco tam je rozdíl v kolech , sport má nafukovačky, polohování nohou nemá pouze starší verze , to byli ty první , co přišli na trh , takže polohování mají , jinak tailor jsou jen potahy... + ta koženková madla, dnes se vše dá dotunit nechat ušít na zakázku , britax jsem měla taky, nevyhovovalo mi skládání sedákem ven, je také těžší , polohování nohou má jen řada agile plus , motion teď nevím, zda se už začal dělat taky

elinkav
•
1. únor 2019

@terka555 máme Valco snap 4 sport s nafukovacími koly, jsem s ním spokojená. Používali jsme ho od Elišky 17 měsíců, do té doby jsem měla kočár z dvojkombinace. Je to obrovský rozdíl, Valco je lehoučký, skladný. Teď je Elišce 27 měsíců a už ho moc nepoužívám, protože chodíme spíš pěšky, nebo si dojedeme autem. Po roce používání je jako nový, za tu cenu (8900) super..

terka555
autor
•
1. únor 2019

@elinkav me prave prislo ze jsem jich v obchode videla vic. Ale u toho trendu mi prijde ze je takovy pevnejsi, jakoby vic uveze a je fakt, ze se mi libi nejvic, ani by mi nevadilo kdyby to ty kozenkovy nemelo, ty se mi ani nelibeji😂ale typove me zaujal jen tech 11 se mi do toho davat nechce, 😂jinak uz jsem rozhodla urcite pro Valco🙂

ivuska1986
•
1. únor 2019

@martaskaaa Valco je oproti Britaxu cca o dvě kila lehčí, teda pokud nechceš tu nejnovější verzi Valca, ten mi přijde stejně těžký jako běžný kočár

puhelin
•
1. únor 2019

Mne se u Britaxu nelibilo, ze kdyz se slozi, je ta sedaci cast vne, takze se snadneji uspini, treba v kufru auta, nebo pri prenaseni. Mam Valco Snap 4 Sport a nedam na neho dopustit. Dcerce by v dobe narozeni druheho miminka melo byt 28 mesicu a rada se vozi, prestoze uz s jistotou beha. Takze miminko dam radeji do satku a dcerku necham se vozit ve Valcu. Priznam se, ze se mi zpet k nasi dvojkombinaci vracet nechce. Zvykla jsem si na mekkou jizdu, skladnost, lehkost. Bydlime na vesnici, takze chodime hodne do lesa a po polnich cestach.

miba10
•
1. únor 2019

Přidávám se, rozhoduji se úplně stejně. Jen se mi u Valca nezdá ta "šustakovina" 🙄 ještě mě zaujalo Joie literax 4 air. I cena je celkem příznivá a přijde mi to jako střed mezi Valcem a Britaxem. Já mám dvojkombinaci od Taka. Je super, ale těžká jako 🐷. Takže bych potřebovala něco lehčího a skladnejsiho. Navíc jsem těhotná tak už ten těžký moc tahat nechci

terka555
autor
•
1. únor 2019

@miba10 prave proto bych radsi Trend ktery ma strisku latkovou, ale zase hodne si chvalehi tu sustakovou, ze jde dobre omyvat. Ale ja ji mam ted na korbe a nic moc. Takze sportak radsi latkovy a asi preci jen pujdu do toho Trendu ikdyt je drahej, planuju jeste jedno takze na ty dve deti je podle me investice dobra🙂 mam taky dvojkombinaci ale malyho s ni uz ted neusnesu a to bude mit pul roku teprve😂

miba10
•
1. únor 2019

@terka555 no ono nejde jen o tu stříšku, ale celkově. Mám strach aby v zimě to neprofouklo nebo tak. Male je teď 14 měsíců a druhé čekáme na začátku května. Malá toho zatím moc neujde, chodí teprve měsíc, takze budeme pořizovat ještě sourozenecký

kachna001
•
1. únor 2019

Valco je lehčí, ale o něco užší než britax, ale hlavně je děsně populární, takže se na něj šíje spousta doplňků, což je boží 🙃 zvažovala jsem sport verzi, kvůli nafukovacím kolům, ale nakonec jsem se rozhodla pro Joie, protože tam chci vozit ještě nesedící dítě a Valco není vůbec odpružený

puhelin
•
1. únor 2019

@miba10 Dcerka ma 22 mesicu a kdyz jsme na horach, je ve Valcu (Snap 4 Sport) oblecena jakoby behala venku (oteplovaky, bunda, zimni boty, tepla cepice, rukavice), jen v zimnim fusaku, protoze to se nehybe a prochladla by. Strisku ma shrnutou, rada kouka vsude. Pres fusak ma nanoznik.

malytlustyhroch
•
1. únor 2019

@martaskaaa my mame 2 roky starej, u nej uz nozni operka zvednout jde, potiz je, ze nahoru ji zvedne snadno i rocni dite v mziku, a dat ji dolu je ukol pro tri dospele ruce (pojistka vlevo, vpravo, a jednou rukou to tlacit dolu), na to nadavam, ale mozna, ze kdyz je dite pripoutany, tak tam nedosahne (syn jezdi nepripoutanej). Taky si clovek musi vybrat,: bud vyuzije ulozne prostory (pod madlem a pod kocarem), nebo to, ze se kocar snadno sklada, protoze plnej se samozrejme moc snadno slozit neda. Jinak je skvelej, vydrzi zda se mi hodne, sjizdime schody, rozkladame a skladame cca 1x za tyden, zvedam ho v mhd a presto nikde neni nic rozvrzanyho. Dokonce i ta nozni brzda drzi, i kdyz na pohled mi prisla krehka, tak s ni zadny problem nebyl. Mame penova kolecka, a ty teda nezvladaji projet teren ( sisky, pisek atd.). Ale jinak jsem z vyberem spokojena.

malytlustyhroch
•
1. únor 2019

@miba10 jo, ta sustakovina uvnitr je na leto problematicka, v lete mel syn pod sebou vzdky podlozku, jinak by se hrozne potil. Nevim jestli to jine kocary maji lip. Plus je, ze ten material zustava porad cisty.

cuuza
•
1. únor 2019

Mám Valco Sport ze šustakoviny a spokojenost, v zimě fusak a jinak podložka a prcek spokojený a já také. Kupovala jsem za 6 tisíc, navíc jen podložku a potahy madel. Naprosto chápu, proč ho má každá druhá. U té šusťákoviny je super, že se dají měnit barvy, spousta holek je šije na zakázku, takže není problém mít z tuctoveho originální kočár 👍