Sportovní kočárek Kinderkraft Cruiser 2020. Máte zkušenost? Případně jiný?

drahotka
26. kvě 2021

Ahoj maminky, prosím o radu ohledně kočárku - nejlépe s vlastní zkušeností. Máme sporťák - ABC Design Salsa, ten budu normálně používat doma, ale chtěla bych ještě jeden kočárek k rodičům a na cesty - lépe skladný, nejlépe takový, co se skládá v celku ( konstrukce + sedačka dohromady ). Přemýšlím, jestli má cenu kupovat bazarový, většinou jsou pak nějak odřené či jinak poničené a nebo jít do nějakého levnějšího, ale nového. Přeci jen, plánujeme druhé. A teď mě zaujal kočárek od Kinderkraft - Cruiser 2020. Nemáte prosím některá zkušenost? Případně doporučení na nějaký podobný, cenově přijatelný? Mockrát děkuji a přeji hezký den!

marti89
26. kvě 2021

@drahotka Radši kvalitnější bazarový, než levný nový. I ten nový se oničí používáním na cesty.. Nám se osvědčil Dorjan (výborně pruží) a Colleto Joggy (vydrží dlouho, vysoká nosnost, snadná skladnost).

mamikry
26. kvě 2021

@drahotka Meli jsme Valco Snap 4 Sport. Sklada se cely, je lehky, prostorny a zvladne i teren.

petramana
26. kvě 2021

Meli jsme kinderkraft grande 2020 a hruza... tak nevim jestli nebude takovy i ten cruiser

surikata131
26. kvě 2021

@drahotka podívala bych se na Baby jogger city mini gt2, klidně z 2.ruky

aneta_v
26. kvě 2021

@surikata131 myslim, že by si vystačila i s gt, je levnejší a je jich na bazaru víc

purplerain
26. kvě 2021

Také bych doporučila Baby Jogger City mini GT/ GT 2. A jak už tady někdo napsal, lépe bazarový kvalitní než nové vrzadlo.

drahotka
autor
26. kvě 2021

Děkuji mockrát všem za odpovědi. Kinderkraft tedy zavrhuji, našla jsem ještě další recenze a opravdu nebude nic moc. Mě tedy nevadí bazarové věci ( jak u čeho tedy ), ale jen si říkám, jestli kočárek z druhé ruky zvládne potom i naše druhé - tedy pro kočárek už třetí, ne-li čtvrté dítko. Na kočárky, které doporučujete, určitě kouknu. Nenapsala jsem, že tedy nechci trojkolku - a to ten Baby jogger citi mini gt2 je... Ten tedy zavrhuji. Ještě dotaz, co značka Petite&Mars? Zkušenosti? Díky moc!

andelka
26. kvě 2021

A co nějaký Joie? Mytrax, Versatrax..
My máme Jané kendo, přijde mi bezva, lehký, skladný, kolečka akorát..

sona_kratochvilova
26. kvě 2021

Mám tříkolku TFK a nemůžu si ho vynachválit

blka
26. kvě 2021

@drahotka taky vybírám sporťák a pořád nevím. Zasekla jsem se u valco snap sport a petite&mars air. Ale nejraději bych otocny a to nemůžu nic najít.

littleice
26. kvě 2021

@drahotka petite & Mars jsem viděla, byl hezkého a i chválu jsem na něj slyšela. My jsme do něj nešli protože nám zrovna nabízeli jen nějakou limitovanou edici a už to byla trošku pálka. Máme joie literax, nám stačí. Co bych mu vytkla je že se nedá prát potah, tak ho myjeme v.lete na zahradě s hadicí. Ale mytrax pokud vím už jde prát. A když je třeba, dá se k němu dokoupit korba, takže paráda. My ji máme a na cesty ideál. Nezabíralo to tolik místa v autě 🙂

andelka
26. kvě 2021

@blka ten můj má otočnou sedačku. Když jsem ho kupovala,tak nový Joie s otočnou sedačkou ještě neexistoval. A taky jsme chtěli nastavitelnou rukojeť ( to nevím jestli joie má)

blka
26. kvě 2021

@andelka když já bych ještě chtěla nafukovací kola, nastavitelnou rukojet a potřebuji natahovaci stříšku. Proste moje požadavky jsou moc.

andelka
27. kvě 2021

@blka no rukojeť a dlouhou stříšku mám. Nafukovací kola ne,ale to je bohužel věc,co se vylučuje, pokud má být kočárek skladný, lehký. Člověk musí někdy přistoupit na kompromis.