Sportovní nástavba na podvozek Navington Caravel

rebarborak
11. led 2017

Maminky, jaké máte zkušenosti se sportovní nástavbou na podvozek kočárku Navington Caravel? Mám hlubokou korbu k tomuto podvozku a jsem zatím moc spokojená i v terénu. Zvažuju, zda pořídit i sportovní nástavbu na tento dost houpavý podvozek.
Díky za vaše zkušenosti a rady.

marketa_o
7. říj 2017

Stalo se Vám někomu, že by u podvozku Navington Caravel nešla zaaretovat přední natáčecí náprava? Při hledání zkušeností s tímto kočárkem jsem přihlížela i inzeráty a našla jsem teď dva, u kterých je napsáno, že má kocaeek

marketa_o
7. říj 2017

Tuhle vadu. A já už ho tady mám v krabici 🙂

rebarborak
autor
7. říj 2017

To se mi teda jede nestalo..

rebarborak
autor
7. říj 2017

Ještě nestalo

kytkast
22. únor 2018

Dobrý den,oživuji diskuzi.Prosím,máte někdo zkušenost se sportovní nástavbou na podvozek Caravel?Děkuji.

rebarborak
autor
26. únor 2018

Po roce používání nemám větší výtky, snadno se omývá, jde dát do úplného sedu i lehu, prostorný, ALE...!....u hlavičky ohnutá část už po nějaké době zavazí a dítě se nemůže opířít tak, aby se mu tam vešla hlavička. To jsme ale vyřešili tak, že jsme tu horní část prostě ohrnuli, takže nemá zahnutý kraj a tudíž hlava se vejde v pohodě 🙂. Nejlepší kočárek na světě.

kytkast
27. únor 2018

Moc Vám děkuji za odpověď.Většinou si maminky hlubokou korbičku chválí, ale sehnat nějaké info o sporťáku je těžké.Mohu se ještě zeptat,jestli v kombinaci s podvozkem caravel neni vratký?Přeci jen je hodně houpavý.Děkuji.

rebarborak
autor
2. bře 2018

Vůbec. Naprosto stabilní, nikdy jsem s ním neměla problém 🙂. Ve srovnání s jinými kočárky, včetně údajně nejlepšího Britaxu, je tenhle opravdu skvělý a Britax se může jít zahrabat.

kytkast
2. bře 2018

Děkuji moc za pozitivni hodnoceni🙂

nkacko
2. bře 2018

Taky máme a jsem spokojená 🙂 Plánovala jsem ho pouze na hlubokou korbu, přecejen vzhledově moc neodpovídá dnešním trendům, máme 14" kola 😀, ale tak mě ten podvozek rozhýčkal, že jsme se s manželem rozhodli i pro sporťák, prostě všechno ostatní bylo moc tvrdý, moc malá kolečka, dítě nešlo dát ve směru jízdy k matce, polohovatelné nožičky, no byl to boj, ale podvozek to rozhodnul a nelituji! 😍 A

kytkast
3. bře 2018

Dekuji za dalsi pozitivni recenzi.Kocarek se mi moc libi,mam rada retro a hlavne stabilni kocarky.

alenamelicharova
3. bře 2018

Ahoj, já mám tedy stejnou nástavbu jenom podvozek trochu lehčí, typ Galeon a využila jsem ho maximálně i když jsem si myslela jak mladého skupinu jakmbude větší do golfek. Zjistila jsem, že prostě se s ním jezdí daleko lépe! Přestože na váhu je těžší, tak super vyvážený podvozek i výborně zavěšená kola vlastně způsobí, že se tlačí opravdu snáz! Váhu vnímám pouze když jí dávám do auta, ale to je vteřina a když tahák na ruce doma syna 15 kg, je to stejné a už mi to nepřijde. A přestože je náš podvozek stejně odpružený, nehoupe nijak aby to vadilo spíš naopak, hezký vychytá díry, nerovnosti a obrubníky. A přijedu i pískem, štěrkem, kačírkem na hřišti, loukou. Jiné kočáry kamarádek to prostě nedávají. Golfky jsem poklad měsících po koupi prodala a teď už budeme i tento kočár prodávat, stačil bohatě na celé kočárkové období.
Ještě čtu že horní lišta u hlavy vadila - nám samozřejmě kolem třičtvrtě roku už taky, ale je tam zespoda zip a dá se snadno odepnout, je to asi proto tak udělané, aby kočár "rostl".

alenamelicharova
3. bře 2018

@rebarborak jsem moc ráda že slyším na kočár chválu a mám s tím Britaxem, Snapem apod stejný názor, opravdu je. Navington kočár k nezaplacení, za léta bez jediné vady( snad že stříška v létě chtěla být ještě delší,kupovala jsem prodlužoval nebo přehodila plenu)

rebarborak
autor
5. bře 2018

@alenamelicharova tam je zip? Tak to jsem fakt netušila. Díky za radu 🙂

alenamelicharova
6. bře 2018

@rebarborak my ho tam máme, je zespodu, skoro není vidět.