icon

Zkušenosti s popruhy na dítě do sporťáku?

ekou
31. črc 2023

Má někdo zkušenost s produktem viz obrázek?

Zkušenosti s popruhy na dítě do sporťáku?
michaela666
31. črc 2023

Konkrétně s těmito zkušenost nemám, ale náš sporťák má nastavitelné popruhy na 5 bok přímo od výroby a ty byly super.

Originál nevyhovují proč? Jsou moc velké nebo jdou špatně zapínat.

ekou
autor
31. črc 2023

@michaela666 originál nejsou ideál, dítě je aktivní a takhle je tam jak v kazajce.

ekou
autor
31. črc 2023

Spíš mám ten problém, že sporťák je v poloze lehu a dítko se mi potom tam staví a chce se držet stříšky, což není ideál 😂

Jak dítě dám do slušné polohy, tak křik na celé kolo

zizkmi
31. črc 2023

@ekou mela jsem je pro obe deti. Starsiho kolikrat zachranily od padu. Neomezovaly ho v pohybu, ale nedovolily mu utect z kocarku. Pouzivala jsem je uz v hlubokem

ekou
autor
31. črc 2023

@zizkmi takže v rámci sporťáku má dítě taky určitou volnost oproti popruhům co jsou ve sporťáku? Chápu dobře? 🙂

konidana
31. črc 2023

@ekou mela jsem jine ale podobné. Pouzivala jsem teda v hlubokem kocaru... deti mi driv klecely nez sedely a tak jezdily asi od 5.m. vklece. Cca do roka byly ksiry nutnost, neb nemely pud sebezachovy a skakaly by po hlave ven🤣😅

cilkat
31. črc 2023

Měla jsme trochu jinak řešené - místo té plastové svorky přpředu byl "čtvereček" z popruhů. ALe jinak technicky stejné. Za mě výborná, že se dítě může v kočárku volně hýbat a není svázané do konkrétní pozice, ale dobře si prohlédni kočárek a zjisti, kam půjdou ty postranní popruhy cvaknout - mělo by to být místo, kde nemají moc vůle kam se posouvat. Můj sporťák na to třeba neměl očka a upínala jsme to na kostrukci a to už je nějakých 20 čísel "skluz".

prejeta_zaba
31. črc 2023

Měla jsem kšíry v hluboké korbě, dítě kolikrát i stálo za jízdy. 🤭 Ale ve sporťáku to není bezpečné. Nemá pevné okraje, takže dítě se někde zapře a přepadne nebo prevrhne celý kočár. Navíc konkrétně tento model ksiru je úplně na houno. Mají krátké ty boční popruhy, takže dítě se stejně nemůže ani zvednout, ani nějak rozumně otočit. 🤷‍♀️

ekou
autor
1. srp 2023

Děkuji všem za postřehy 🙂

zizkmi
1. srp 2023

@ekou ano, meli vice volnosti. Ale ja jsem deti dala do sportaku az skoro v roce, do te doby byli v hlubokem zebezpeceni ksirama. Jak pisi holky, zalezi kam se daji ksiry pridelat, nekdy je to o dost zkrati a pak je to o nicem. A ano, obcas to bylo i nebezpecne, ale kluci se brzy naucili, ze vyskakovat za jizdy se nevyplaci🙂

ekou
autor
2. srp 2023

@zizkmi nám nějak dítko už nevleze do korbičky...dlouhán. Takže sporťák musí už být nějaký ten pátek. Na kšíry jsou přímo ve sporťáku taková ouška. Zkusím, uvidím... lepší by bylo, kdyby se dítko nechtělo stavět za jízdy 😂