Zkušenosti s popruhy na dítě do sporťáku?
Má někdo zkušenost s produktem viz obrázek?

@michaela666 originál nejsou ideál, dítě je aktivní a takhle je tam jak v kazajce.
Spíš mám ten problém, že sporťák je v poloze lehu a dítko se mi potom tam staví a chce se držet stříšky, což není ideál 😂
Jak dítě dám do slušné polohy, tak křik na celé kolo
Měla jsme trochu jinak řešené - místo té plastové svorky přpředu byl "čtvereček" z popruhů. ALe jinak technicky stejné. Za mě výborná, že se dítě může v kočárku volně hýbat a není svázané do konkrétní pozice, ale dobře si prohlédni kočárek a zjisti, kam půjdou ty postranní popruhy cvaknout - mělo by to být místo, kde nemají moc vůle kam se posouvat. Můj sporťák na to třeba neměl očka a upínala jsme to na kostrukci a to už je nějakých 20 čísel "skluz".
Měla jsem kšíry v hluboké korbě, dítě kolikrát i stálo za jízdy. 🤭 Ale ve sporťáku to není bezpečné. Nemá pevné okraje, takže dítě se někde zapře a přepadne nebo prevrhne celý kočár. Navíc konkrétně tento model ksiru je úplně na houno. Mají krátké ty boční popruhy, takže dítě se stejně nemůže ani zvednout, ani nějak rozumně otočit. 🤷♀️
Děkuji všem za postřehy 🙂
@ekou ano, meli vice volnosti. Ale ja jsem deti dala do sportaku az skoro v roce, do te doby byli v hlubokem zebezpeceni ksirama. Jak pisi holky, zalezi kam se daji ksiry pridelat, nekdy je to o dost zkrati a pak je to o nicem. A ano, obcas to bylo i nebezpecne, ale kluci se brzy naucili, ze vyskakovat za jizdy se nevyplaci🙂

Konkrétně s těmito zkušenost nemám, ale náš sporťák má nastavitelné popruhy na 5 bok přímo od výroby a ty byly super.
Originál nevyhovují proč? Jsou moc velké nebo jdou špatně zapínat.