Sporťák pro dvouleté dítě

slunickonika
30. kvě 2019

Ahoj, potřebovala bych poradit, jaké máte zkušenosti s nějakým sportovním kočárkem pro dvouleťáka. Mám sporťák z trojkombinace (Camarello Sevilla) a byla jsem dost spokojená, ale už se tam syn moc nevejde na spaní, potřebuji podobnou náhradu = nafukovací kola, nastavitelná rukojeť, velký košík. Ráda bych, aby se dal snadno složit a byl spíše lehčí. Stylově se mi líbí Valco nebo Britax. Klidně koupím i bazarový na tu chvilku, ale potřebovala bych poradit přesný typ. Mám i golfky Baby desing, ale ty nejsou vhodné na naše chodníky, chci je asi dát pryč.

antoinet
30. kvě 2019

Britax b-motion 4 plus
Vyhody - prostorny (das tam i 4-lete s plnym pohodlim), stabilni, kola si poradi s terenem, kvalitni material a mechanismy, dobre se sklada
Nevyhody - horsi ovladatelnost (je hodne dlouhy), vyssi hmotnost

skarol
30. kvě 2019

Určitě Britax B motion 4+, má 105cm, prý v tom lze vozit i čtyřleté děti 🙂. My s ním jezdíme už 4 měsíce jsme moc spokojení.

puhelin
30. kvě 2019

Ja mam pro dvouletou Valco Snap 4 Sport a jsem moc spokojena. Umi to, co sportovni Britaxy, ale slozeny ma chraneny prostor pro sezeni a tim se napr. v kufru auta sedaci cast neposkodi, neuspini, je kryty. Sportak z dvojkombinace mam Dorjan Prestige P2 Dreamer a ten je na me moc velky, tezky s v kufru spatne skladny.