Sporťák - golfáček, kdy jste pořídili?

lena2012
14. lis 2016

Ahoj maminky,v jakém věku dítěte jste pořídili lepší sporťák-nebo golfky? Má to vůbec smysl?Je někdo,kdo plně využil sportovní verzi z trojkombinace?

Dcera má 14 měsíců,cítíw,že skladnější kočárek do auta by byl potřeba. Golfky se mi žádné nelíbí a skladnější sportak typu Valco,BD Clever ... jsou dost robustní a v podstaté stejné,jako sportak z trojkombinace.

Poradíte?Jak jste to řešili vy?

sara84
14. lis 2016

Ja golfky nesnasim, blbe se mi s nimi chodi, kdyz jdu rychleji, kopu do kolecek, ruce neprirozene, blbe se naklanim atd. Fakt je mam jen v aute jako super nouzovku. Ja mam skvely sportak z 3K- mam Jane Slalom a je skvely, lehky, dobre se s nim.manipuluje. Madlo.si nastavim a dite do 3 let ma pohodli. Zkuste kouknout kouknout na Concord Fusion, Jane Slalom a neudelate chybu 🙂

izz76
14. lis 2016

@lena2012 Zrovna Valco mi robusní nepřipadá,je lehčí než většina golfek,skladný,dobře ovladatelný a jezdí se s ním nesrovnatelně lépe než s klasickýma golfkama 😉

shine2015
14. lis 2016

@lena2012 ja to vyresila kdyz bylo synovi 11mes sla jsem do babiez jen tak nahlednout a odchazela jsem s golfkami chicco ted si nejsem jista radou ale nemaji ty zvojena siroka kolecka ale uzka a pevnejsi....a jsem spokojena. Na netu se daji sehnat i za 2a pul...mam sede a vozim je v aute,krasne skladne a jezdi pekne....nedrncaji...ja je mam do mesta na nakupy nebo do obchodnaku a jezdi tedy slvele. Striska je tedy takova "slabsi"...zadna pevna konstrukce ale s tim jsem do toho sla. Rozlozi i slozi se skvele.
Ja jsem spokojena...ale jsou to jedine golfky ktere mam a videla jsem i lepsi ale o dost drazsi....takze cena vs to na co je potrebuji mi prislo OK. Navic s prehledem je dam i do stresniho boxu,kufru,vedle sedacky do auta....
A jsem za ne rada - mame kocarek mutsy sportak a ten nechavam do terenu atp.

eliskaxox
14. lis 2016

Ja poridila Baby Jogger City Lite, lehky jak golfky,skladny jako golfky,prostorny a hlavne nerachta, neklepe apod. Konstrukce je vzadu udelana tak ze ani 2metrovy by nemel kopat do kolecek. Jinak pokud clovek bydli ve meste a ma kvalitni 3kombinaci, neni dle me potreba menit za golfky. Ja bydlim na vesnici a 3-4x tydne jezdim do mesta a tak me nebavi kocarek porad skladat a vykladat a to ma opravdu suprovy sportak od trojkombinace.

shine2015
14. lis 2016

Uz jsem si vzpomnela....mam Chicco little way....

pajula123
14. lis 2016

V 9 mesicich syna jsme koupili sportak Baby Design Clever. Sportak u nasi trikombinace tezky,nejde dat do maleho auta. Tento vyrazne lehci,snadna manipulace,maly je v nem spokojeny. Pritom je dost velky i na fusak a to asi i na pristi rok. Novy stal do 5 tisic.

vitule2806
15. lis 2016

My jsme pořídili,kdyz bylo dcerce 10 měsíců Quinny extra Zapp,za mě super. Na dovcu, na nákup,MHD..... moc mě vyhovovali a použijí i teď na syna. Ale každému vyhovuje něco jiného😉.

rousse
15. lis 2016

@lena2012 my původně měli trojkombinaci a letěla z domu hned, jakmile se přesedlalo na sporťák, protože něco tak nepraktického a neskladného jsem neviděla. Pořídili jsme BabyJogger City elite (je to sporťák typu valco snap) a lepší kočár neznám. Kvalitní (byl z bazaru po 1 dítěti) - nic nevrže, nic nehrká, nic neklechtá, skvěle se skládá, praktický (už s nama byl i na dovolené letadlem), vleze se všude (dokonce i do auta typu "nákupní taška" s cestovníma taškama 3 dospělých).

babanci
15. lis 2016

My jsem se včera dozvěděli, že náš oblíbený výrobce kočárků Gesslein začíná vyrábět nějaké peckové golfky za pět tisíc, tak si počkáme až dorazí a omrkneme to. Počítám s tím, že jestli budou opravdu takové bezvadné, jak se říká, že je na jaře koupíme, To bude malé rok.