Jaký sportovní kočárek vybrat?

zuzananeradova
8. čer 2018

Potřebuji poradit nějaký hezký a praktický sportovní kočárek. Momentálně máme Joolz Day, už asi tři měsíce sportovní verzi. S korbičkou jsem byla absolutně spokojená, od šesti měsíců ale už chtěla malá do sporťáku a ten mě prostě asi omrzel. Jezdí se s ním skvěle, celkově se mi i líbí, ale na spaní moc praktický není. Navíc jsem zjistila, že se mi prostě nějak nelíbí z toho úhlu, když ho "řídím".... :D Mám objednané golfky od Elodie, které budou určitě super, ale na zimu a do terénu by se asi hodil ještě nějaký sporťák. Joolz chci prodat. Jenže nejsem schopná najít žádný hezký... Kdo mi poradí? 🙂

terezak88
8. čer 2018

Ja mam joie litetrax 4 air a jsem max spokojena, zvladne i teren takze super 🙂

zuzananeradova
autor
8. čer 2018

@terezak88 kouknu na něj, díky 🙂

dadamatysek
8. čer 2018

My jsme teď koupili X Lander Run. A jsme s ním moc spokojení. 🙂 Má nafukovací kola a odpružení, takže je ideální do terénu a děťátko se v něm nenatřásá a má pohodlí.

mku
8. čer 2018

My mame tfk adventure a maximalni spokojenost

jasione
8. čer 2018

Doporučuju Britax B-motion 3, skvěle se ovládá jednou rukou, dobře v terénu pruží a je lehký (na to jak má velká kola).

drobena26
8. čer 2018

Taky doporučuji Britax, mám B-motion 3 Plus a jede se s ním krásně i v terénu a dobře se ovládá

jaromi
10. čer 2018

@dadamatysek ahojda, je ten xlander x run skladny do auta?

mladamaminka95
10. čer 2018

Stokke xplory,crusi top❤👍😍

martiniquest
10. čer 2018

Chces poradit? Zacni si vice vazit toho, co mas. Pokud chces menit kocar jen proto, ze se ti omrzel, pak te zrejme neuspokoji nic, protoze si nebudes vazit niceho.
Abych odpovedela i na tip na kocar, tak my mame Britax b motion plus a krome horsiho ovladani jednou rukou ho povazuju za idealni.

dadamatysek
11. čer 2018

@jaromi Ahojky. Je skladný perfektně. Na to jak má velká kola, vejde se nám do kufru fakt dobře. Lehký, zvládneš ho v pohodě dát do auta i sama. Jen maličkost..skládá se tím jedním kolem směrem do korby kočárku. Což zapříčinilo, že nám trochu ušpinilo letní podložku do kočárku. Tak to kolo zakrýváme látkou. Skvěle je tam vyřešená síťka proti hmyzu, zakomponovaná přímo v kočárku. A zvažuji přikoupit ještě madlo. Jinak doporučuji. Ještě se mi hodně líbil TFK..
http://abckocarky.cz/kocarky/sportovni-kocarky/...

Ale má docela malou boudu a tolik za sporťák utratit nechci a nemohu. 🙂

dadamatysek
11. čer 2018

Tak jsem se právě vyvrátila na záda.... Kočár za cenu zánovního auta! :-O
Ale pozor, holky... 30 000 sleva!!! ;)

https://www.detskybazar.cz/kocarky/stokke-xplor...

zuzananeradova
autor
13. čer 2018

@martiniquest No, hlavní problém je v tom, že není pro malou praktický na spaní. Nevydrží v něm.

zuzananeradova
autor
13. čer 2018

@martiniquest Pokud budu jezdit šest dní v týdnu s golfkami, tak je asi zbytečné, aby mi tu stál Joolz, když ho můžu poslat dále a koupit si místo něj klasický sporťák za 2000,-. Přišlo mi zbytečné to tady vysvětlovat, ale asi je to potřeba, protože některé ženské prostě mají v každém případě potřebu rýpat a shazovat ostatní ženy, aby se cítily hloupě. Mám si vážit kočárku z bazaru, ve kterém moje dítě nechce spát? Nebo že si mám vážit toho, že mám vůbec nějaký kočárek? No, já jsem si na něj vydělala prací ve školství, nespadl mi do klína, ani mi ho nezaplatil žádný zbohatlý manžílek.

martiniquest
13. čer 2018

@zuzananeradova Pises, ze se ti nelibi. Vyznelo mi to, ze toto je primarni duvod poohlizeni se po novem. A je mi fakt jedno, kdo ti co financuje.