Kočárek Inglesina Sofia, jak jste spokojeni?

kacasa
15. kvě 2017

Mate? jste spokojeni? jak je na to sportovni verze? Vzhledove se mi moc libi...Mela jsem golfky od Inglesiny a ty byly super. ted golfky extra neuziju..spis sportak .-) Diky

verionka
15. kvě 2017

Ahoj, mám a jsem s ní naprosto spokojená. Vybrala jsem si ji hlavně proto, že jsem chtěla nějaký kočárek do terénu, s velkými koly, takže na to naprosto vyhovuje, vyzkoušeno na rozbitých lesních cestách, v bahně... 😉. Jediné, co mi zatím trochu vadilo, je, že vespod nemá žádnou matraci, ale myslím, že jde dokoupit. Já do ní zatím dávám malého v zavinovačce, tak je na měkkém. A také nemá shora stahovací kryt proti sluníčku, ale většinou stačí clona, co jde zvednout zespodu a nebo kryju látkovou plenkou 😉. A ještě mi vyhovuje ten velký kovový koš vespod - vejde se tam opravdu velký nákup 🙂.

hanve
15. kvě 2017

Mame,ale jen hlubokou korbu,do sportaku jsme sli do jineho. Vyborny kocar do terenu,projede vsechno(bahno,rozbredly snih,nezpevnene lesni cesty),super prostorny drateny dobre dostupny kos,houpacce a pruzi,takze mimco v tom neskace. Prostorny.
Negativa ,je tezky na prenaseni,kdyz jsem ho mela tahat sama do schodu,byl to zahul (i kdyz v porovnani treba s Hartanem to byla pohodicka), neskladny,takze nam zabral kufr a uz se do nej skoro nic neveslo. I presto naprosta spokojenost,nemenila bych.

plksv
15. kvě 2017

Za mě úplně top kočár, měla jsem ho před lety na prostředního kluka a pak koupila i na posledního. Měla jsem taky jen hluboký, sporťák jsem pořídila babyjogger. Jinak moc nesouhlasím se skládáním a zvedanim do auta - stačilo přehodit rukojeť, ani jsem nemusela oddělovat korbu od podvozku. Porovnávala jsem váhy a je to jeden z nejlehcich kočárků. U mě jen inglesina Sofia!

abiiigail
15. kvě 2017

Ahoj, měla jsem Inglesina Sofia z roku asi 2010 /už se v těch kočárech moc neorientuji, tak nevím, jestli jsou další modernější a vymakanější verze konkrétně Inglesiny Sofii./
Já chtěla typickou čtyřkolku s velkými a nafukovacími koly, Pro mě to byl bezvadný kočárek. Projel všude a všechno a i když neměl ta přední otočná kola, neměla jsem s ním třeba mezi uličkami v obchodě problém. Navíc skvěle odpružený. Za mě prostě topovka. Schován na další děti ;)

sarad
16. kvě 2017

Ja ten kocar milovala ( hlubokou korbu). Skvele prostorny, do auta se skladal dobre, prostorny kosik. Krasne houpe, syn v nem nadherne spal. Tahat do schodu uz bylo tezsi ( jsem mala a ne zrovna silna) a taky nam nekolikrat prasklo kolecko a muselo se lepit, ale meli jsme stary podvozek. Pak jsem se na netu docetla, ze to je u Inglesiny nejcastejsi problem, a souvisi i s pretezovanim kosiku a skakanim po schodech.

kristynatita
16. kvě 2017

U Inglesiny (s podvozkem retro - Ergo bike) nejde jen o to zminene houpani, ale o perfektni odtlumeni nerovnosti terenu. Pevne kocarky s rotacnimi tvrdymi koly jsou roztresene, cítítekazdy kaminek a dite se cele trese s kocarkem, coz neni vubec zdrave (viz "shaking baby syndrom"). Jinak Inglesinu sofii mame, je nádherná, korba velka, jen je tedy nutne dokoupit matraci, to nevyhoda trochu je. polstrovani v korbe je proste nedostacujici, takze matrace je nutností. Inglesina patri mezi drazsibkocarky. my poridili pouze korbu, takze se sportakem neporadim, ale sportaknasi koupime jiny, skladnejsi, lehci. i mne podvozek prijde tezsi. muj osobni dojem.
Kosik v podvozku je super. Tak tez nastavitelna rukojet (partner ma 190cm, ja 170cm), moznost nastaveni vyuzivame kazdy den. Zataceni je trochu "namaha" ze začátku, ale rychle si zvyknete.