Kočárek - který vybrat?

magdanaty
14. zář 2016

Ahoj holky,

stale se nemohu rozhodnout, ktery kocarek. Zadnu nesplnuje vse, co bych potrebovala. Rada bych multifunkcni kocarek, se kterym muzu jezdit jak po meste, tak v mhd, ale i v terenu, napr. po polnich ci lesnich cestach. Rada bych ho obcas vzala na brusle. Samozrejmosti je pohodli a bezpeci pro miminko, dobre odpruzeni a samozrejme jsem zenska, tak je pro me dulezity i design Urcite chci nastavitelnou vysku madla, sportovni sedacku po i proti smeru jizdy, vetsi kos a celkove ne prilis tezky. Rada bych i rucni brzdu kvuli bruslim, ale ta je jen u kocarku, co se mi nelibi. Urcite nechci trojukolku ani polsky kocarek. Nelibi se mi nizko polozene korby jako ma napr. BugaBoo a dalsi. A ted babo rad. Mam seznam nekolika kocarku, co me zaujaly, ale u kazdeho me neco odrazuje..

ABC Design Viper - celkem pekny, stabilni, ale tezky a v nevyhovujicich barvach
Concord Wanderer/Neo - vzpada bytelne a vhodne do terenu, ale pusobi az moc robusne, obzvlaste korba
Quinny Buzz- nejsem si uplne jista vhodnosti do terenu, zaujala me lehkost, skladnost a design
Neonato Puro Urban - moc hezky, ale spise mestsky, nevim jak by zvladl teren
Mutsy evo urban nomad/rider - libi se mi vzhled kocarku a moznost koupit odpruzena kolecka do terenu, ale recenze jsou dost smisene.
Stokke cruzi/trailz - libi se mi a pusobi stabilne, ale dle recenzi do terenu ani jedne nic moc

Porad dokola projizdim ruzne typy Britax, ale nejak se mi nelibi vzhledove...
Dost mi byly doporucovany i kocarky Jane, ale nelibi se mi ty robusni sportovni podvozky a korby..
Zaujal me i Gmini Grand, vypada pekne, ale nejsem si jista kvalitou..

Ted jsem objevila jeste holandsky Nunna ivvi Savi. Recenze mi zatim prijdou oik, ale nevidela jsem jeste nazivo. Mate s nim nektera zkusenost?

Ktery z nich byste si vybraly? Pripadne nejake dalsi typy na podobne kocarky?

Dekuji 🙂

eliskaxox
14. zář 2016

Ja mam Concord Wanderer a mela jsem i Neo. Wanderer je muj milacek a pisu to vsude. Je tak dobry, ze na druhe ho planujeme znovu jen v jine barve :D zadny jiny kocarek z tveho seznamu nebude tak luxusne odpruzeny a za to dam ruku do ohne. Projede vse, ridi se krasne 1 rukou, ohromny pro dite- obzvlast sportak. Jedina vada je asi tech 13,5 kg coz na jizde nepoznate ale pro me nakladani 3-4x tydne do auta uz bylo dost. Takze jsem hledala neco lehciho do auta. Concord Neo je luxusne ovladatelny a krasny kocarek ale do lesa ne. Nezpevnena cesta,trava to zvladne v pohode.
Kamaradka ma ABC design viper 4s a je fakt hrozne tezky,proste jede hur a navic ma nejakych 15 kg

kubinkov
15. zář 2016

Měla jsem Mutsy Transporter - předchůdce Mutsy Evo bez otočné sedačky a byl to perfektní lehký univerzální kočárek. Mohu doporučit. Kupovala jsem sporťák použitý a ještě jsem ho po téměř pěti letech provozu jen s kosmetickými vadami poslala dál. To asi svědčí o kvalitě zpracování. Jen myslím, že koupě odpružených kol je nějaká desinformace. Podvozek je parádně odpružený a pěnová kola naprosto bezproblémová.