icon

Je možné, že se dvouměsíčnímu mimču nelíbí v mimivaku?

jasminy
27. pro 2010

Koupila jsem mimivak. Miminko je tam jako v šátku - v klubíčku nebo klokánek (pro větší děti). Ale mojí malé se v něm asi nelíbí. Když jí tam zkouším dát, začne plakat. V náručí se nosí ráda. Dá se to miminko naučit nebo se musím smířit s tím, že tam nechce? Máte někdo podobnou zkušenost?

ivarei
•
27. pro 2010

Zkusila bych to ještě jednou za nějakou dobu, my nakonec museli pořídit klokanky babybjörn, tam se jim líbí moc - asi od 10 týdnů.

sarlotta
•
27. pro 2010

jasminy ve 2měsících je na vak docela pozdě, ale nevzdávej to a zkoušej ji tam opatrně dávat a hodně podpírat rukama ze začátku, aby měla pocit bezpečí, že ji dobře držíš a postupně ji pouštěj. Napřed si vak nasadíš na sebe a první se do vaku dává zadeček a potom hlavička dítka 😉 Zkus se třeba houpat na relax baloně s ní ve vaku, nebo ve stoje ji houpej, stejně jako když ji chováš. Je možné, že se jí to nebude líbit...ale spíš je to tím, že jsi nezačala hned od narození.

kikimaruska
•
27. pro 2010

Syn byl hodně moc uplakaný od narození...brečel opravdu stále a při každé činnosti krom krmení, nebo trochu spánku. Koupila sem tenkrát mimivak od Red Castle a měla pujčený i šátek, ale nechtěl v tom být a bylo to ještě horší...Jediné, co se mu líbilo, tak vozit a vozit a vozit v kočárku, doma houpat v lehátku a v autosedačce, když jsme cestovali...Šátek jsme vrátili bez použití a vak prodali...jediné co snesl, bylo pak v 5 měsících na chvilku klokanku...ale vak ani šátek ne...a kamarádky klučík to samé...vak prodala a když, měla malého v klokance.

simonceli
•
27. pro 2010

Malá nesnášela babyvak i klokanku... strašně v nich hulákala a když jsem jí vytáhla tak se za chvilku zklidnila. Takže si myslím, že to možné je.

luciina
•
27. pro 2010

Tak my nepoužívali vak od narození a Eliška je v něm v pohodě. Používáme ho jen, když jdeme o 4 vchody vedle k Dr..

paolin
•
27. pro 2010

ahojky! Vítek nesnášel baby vak, časem jakž takže snesl šátek. naopak Adámka jsem nosili ve vaku od malička a byl max spokojený. určitě záleží na dítěti. pa 🙂