icon

Nosítko KiBi, kde by som mohla kúpiť/požičiať? Ostrava

smilelandl
24. dub 2014

Ahojky maminky...neviete mi prosím poradiť kde by som mohla kúpiť čo najrýchlejšie nosítko KIBI? Už vyše týždňa sa ho snažim zohnať ale všade je vypredaný ☹ ...neviete náhodou o nejakom obchode v Moravskoslezskom kraji (Ostrava, Karviná, Havířov, Třinec, Český Těšín, Frýdek...poprípade niekde v Poľsku) kde by som sa mohla ešte opýtať? Potrebovala by som nosítko súrne budúci týždeň...ak ho nikde nezoženieme nenájde sa maminka, ktorá by bola ochotná nám ho požičiať na dni 30.4. - 4.5.? Ďakujeme moc krát za všetky Vaše rady a odpovede...prajeme Vám pekný deň s úsmevom na tvári Lucia a Lea 😉

plenkacek
29. dub 2014

@smilelandl Zdravím Tě Lucie, škoda, že jsem Tvou zprávu nečetla dříve. Jestli ještě sháníš KiBi na půjčení, v našem e-obchůdku Plenkáček ho půjčujeme. Máme skladem a zasíláme po celé ČR (v případě následné koupě je půjčovné i doprava zdarma). Lucie

smilelandl
autor
30. dub 2014

...dakujem moc moc krat Lucka...nakoniec som ho nasla na jednom eshope...objednala a uz prisiel...dnes vyrazame s nim do Prahy...dakujem este raz za odpoved...pekny den prajeme 🙂) papa

plenkacek
7. kvě 2014

@smilelandl Děkuji za odpověď, mile jsi mě překvapila 🙂 Tak at se příjemně prcek nosí! Lucka

lady11111
26. čer 2015

Maminky neleží někomu doma Kibi? ráda koupím! nejlíp starorůžové, fialové nebo modré květy 🙂 děkujuuu