icon

Plavečky pro miminko. Máte někdo zkušenost?

slevik
19. led 2008

Ahoj maminky,
máme asi za 10 dní začít chodit plavat do bazénu (předtím jsme chodili do vany) a nějak si nevím rady s výběrem plavek pro Verunku, tak se chci dotázat zkušenějších 😉.
V obchodech jsou vybraní, tudíž "mi zbývá" net. Což o to, ten jsem prolezla a našla jsem plavečky Imse vimse, Bambino mio a Popolini.
Znáte nebo máte je někdo?
Hlavní problém, který mi leží v hlavě, je velikost. Veru má 7,4kg. A plavky jsou buď od 3 do 9kg, což mi přijde, že by jí mohlo tlačit (přeci jen od 3kg 😕 ) a pak jsou od 7-10kg, což si zase říkám, jestli by jí to nebylo velký 😕 .
Takže jestli máte někdo zkušenost, sem s ní 😉 .
Díky 😎

shmudlinka73
19. led 2008

Já bych zkusila ty 7-10kg. Když to vezmu podle pemprsek,vždycky jsme zečínali větší velikost dřív než jsme měli.

radkapl
19. led 2008

Ahoj kup malý kalhotky,stoji pár korun a lip trefiš velikost než přes net

dlinduska
19. led 2008

ahojky my pouzivame plinky do bazenu od haggies , primo plavky se nam neosvedcily a hlavne luci z nich rychle vyrostla. ty plinky pouzivame zatim od 7-12 Kg a luci zacala chodit v 3,5 mesicichcoz mela nejakych cca 6 kg. byly ji a jsou ji doted ted ma 7,5 kg.jinak nevim jak u vas ale co chodime my tak na davaji moznost koupit plinku primo tam takze se to da odzkouset na prvnim plavani a pak se podle toho zaridit.chodime v brne.

slevik
autor
19. led 2008

My potřebujeme přímo plavky s pořádnou těsnící gumičkou 😎 .
Když to já vezmu podle pampersek, začínáme později. Mám doma už 4 od 7kg, ale jsou jí furt volný, takže jedeme 3 😒

shmudlinka73
19. led 2008

Tak to jo. My máme cvalíka,maxi jedeme už asi měsíc 🙂 .

majka07
19. led 2008

Evi a u Vás nejdou koupit přímo na místě? My je koupili na místě a dáváme je na plínku a je to v pohodě.

yenn
19. led 2008

Slevi, Adamek ma plavecky od ImseVimse a jsou naprosto super. Kdyz jsem mu je kupovala, mel 8,5 kg a vzala jsem mu velikost 9 - 12 kg a uplne v pohode mu jsou

lenycka
19. led 2008

Slevi, my máme plavečky Modeta, ty mají ty gumičky dost pevný, vážíme 7,3kg a jsou nám parádně ve vel. 104. Zkuse se kouknout na Net, nevím, jestli mají stránky..

slevik
autor
19. led 2008

Maji - taky prý snad jo, ale radši si je chci v klidu vybrat sama než to pak honit na poslední chvíli 😉 Ono i tak je to ťip ťop 😅
Yenn - super, díky za info, já bych teda od nich vzala spíš ty 7-10kg
Leny - dík, juknu 😉

katako
19. led 2008

slevik, kdyžtak se zeptej Lusinty, má obchůdek s látkovýma plínkama a poradí. Nebo je můžeš u ní i objednat (branakdetem.cz). Ale asi bych brala ty větší. I když koukám na bránu a S je 3-9, L 8-15. My máme L, malý má asi kolem 10 kil a je to tak akorát, ještě mu budou dlouho dobré, menšímu dítěti nevím, jestli by nepadaly. Jinak Popolini jsou pro větší váhové rozpětí než IV a líp se nanadávají (druky na obou stranách, na IV jedna strana pevná a na druhé druk).

slevik
autor
19. led 2008

Katako - díky, na branakdetem jsem už koukala 😉 Ale Lusintu zkusím, nevěděla jsem, že je to její 😉
Vy máte asi popolinky, viď?

katako
19. led 2008

jj, Popolinky L. Jsou i takové jemnější než IV, myslím gumky kolem nožiček. Koukala jsem na obojí v obchůdku u Lusinty a zkoušeli jsme je. IV byly Ondrovi v M malé, ale on je kus chlapa a asi má kolem nebo i přes 10 kilo, do kterých je ta velikost.

slevik
autor
19. led 2008

Katako - díkes, zkusím se asi zeptat přímo jí 😉 Ale já si právě myslím, že při naši váze by to M odpovídalo...

suki
19. led 2008

holky my jdeme v pondělí plavat a řekli nám že si koupíme plavečky přímo tam-to znamená, že už nebudeme potřebovat plenky na plavání nebo jak to je? 😕

markeeta
20. led 2008

ja ani nevim, co mame za znacku. v obchode byly jen jedny, tak jsem je vzala. spise sem resila tu velikost. Je ji tedka 5mesicu s 7kg a nechtela sem ji kupovat ty pro pul rocni mimika. Nakonec jsem vzala pro 12 mesicni, ale ve skutecnosti nejsou o moc vetsi. Bude je mit i na pristi plavani. Urcite lepsi vetsi nez mensi. Natasa v nich musi vypadat hodne sexy, protoze ji dva kluci z kazde strany strhavali raminka 🙂 . Na prvni hodine byla v plaveckych plenkach. Tedka mela plenku i plavky.
Rikam si, jestli je ta plenka treba.

majka07
20. led 2008

Evi tj, no my měli čas na výběr, paní měla plaveček plnej pytel, ale mně padly do oka jedny a bylo to 😀