icon

V čem nosíte svá miminka?

siloe
19. srp 2007

běžně se miminka nosí v klokankách či baby vacích.Je tu nějaká mamča,která nosí starší dítě? samozřejmě v odpovídajících nosítkách.Třeba v šátku,ergu,mei tai.... Ráda bych se podělila o zkušenosti 🙂 My teda ještě nenosíme,ale zrovna čekáme,až se nám ušije mei tai. Malý už celkem obstojně chodí,ale často ho bolí nožičky,či se jen tak vzteká,že většinou zpáteční cestu sám nezajde 😒 Proto chci vyzkoušet na občasné poponášení právě mei tai. Tak zkušenosti sem!!! 🙂 🙂 (samo,že nejenom s meitaiem 😅 )

verulka
7. lis 2008

fibi..ja am tiez deti, ktore su total po nas..prilis zive, prlis aktivnea nepotrebuje spat 😀

fibi
7. lis 2008

ja? ako med, len som jesť nechcela 😒

audreyd
7. lis 2008

my sme tie najlepšie 😀 len ja som bola vždy tá buchta a fibi cverna 🙄 a vracia sa nám to na deťoch 😒 kurnik, zase nič nezdedíme 😠

verulka
7. lis 2008

vy ste segry?

audreyd
7. lis 2008

hmmmmmmm, si nevedela? 😅

kili
7. lis 2008

fibi, malá nechce jesť? preto je taká malá? lebo naši jedia ale aj tak nepriberajú

verulka
7. lis 2008

audrey, nemala som ani potuchy 😀 to je skvele 😵

kili
7. lis 2008

to vážne? mňa to tiež napadlo po prečítaní toho príspevku, ale potom som si povedala, že to je asi myslené inak

kili
7. lis 2008

a ja že čo ohováraš fibinu lujzu, to máš vlastne právo 😀

audreyd
7. lis 2008

no hej, sme sestričky kozičky, tak nás volá mamina, mééééééé 😀
ale vážne, sme sestry 🙂

bambusko
7. lis 2008

hm, a ja som si to cim zasluzila? ako dieta som bola taka pazrava a tucna, ze mamin najmladsi brat plakal, ked som prisla k babke a hovoril: "berce ju het, bo mi sicko pozere" 😀 ale vraj drahy bol taky slaby jedak a teraz je to neprehliadnutelne teleso.

audrey, este mas nejaku inu rodinu na mk?

audreyd
7. lis 2008

že ohováram! ja len konštatujem 🙂 a strašne ju ľúbim, piliňáčik môj ukričaný 🙂 *cmuk*

audreyd
7. lis 2008

bambu, až mi slzy vyleteli 😀
nie, už nemám... teda dúfam 😕

kili
7. lis 2008

audreyd, a ste len dve? či je vás viac?

audreyd
7. lis 2008

dve nestačia? 😕 sme len dve... vám sa tu nepohybujú súrodenci?

inak, keĎ tak porovnám, tak lujza zje toho oooveľa viac ako adeli, tá má minihippku na tri dni!!!! a nič viac 😨 lujza je mobilnejšia, adeli sa len plazí a celé dni prespí ako taký macko! ste videli aby 8,5 mesačné dieťa spalo 3x denne po cca 2 hodiny?!?!??!!?!?!? 😲 a v noci od siedmej do siedmej (s prestávkami na kojenie)... sa nedivím, že sa jej to tak naväzuje 🙂

zajtra skúšam ten kubánsky pomaranč a hádam hodím nejaké foto, no musím najprv pred zrkadlom upratať trošku 😅

bambusko
7. lis 2008

audery, kasli na upratovanie, chodte sa odfotit vonku 😵

kili
7. lis 2008

audrey, stačia, len sa pýtam 🙂
ja mám brata, ten je buď gay, alebo nevie čo, divný alebo akoby som to nazvala. má 30r a nevieme, že by mal niekedy babu. a pritom nevyzerá zle, fakt nechápem, čo s ním je, my spolu moc nekomunikujeme.

kili
7. lis 2008

a nevlastný brat, tak to je kapitola sama o sebe, ten vlastné deti mať asi nebude, vždy len vyžení 😀
a potom nevlastná sestra, tá sem možno aj chodí, fakt netuším, som ju videla len párkrát a spoznala som ju tak, že nás predstavoval jej manžel 😀

fibi
7. lis 2008

no kili vy ste rodinka 😀

verulka
8. lis 2008

bre ranko..ja len ciham na fotky- audrey, sonu 😀

certica
8. lis 2008

ahojte,
vidim, ze rozoberate rod. vztahy a vahy 😀
ja som bola dobre ditko a mam o 10 rokov starsiu segru (nevlastnu) a ta uz ma dvoch chalanov, ze: 18 a 15r. 😲
ludia, rano sme vazili toho nasho velkotonazneho krpca a ma 11,7 kg. zase sa nejak rozbehol s vahou, ma picne. a ja ze co sa mi zda nejaky tazky v tom ergu 😅

olinka6226
8. lis 2008

kili brata este nehadz do vreca. moj brat bol tiez taky "divny" ako tvoj a teraz ma za posledne 3 roky 2 deti - v decembri bude oslavovat 40. Podotykam deti su vlastne 😀 Takze aj u toho tvojho mozno motyka vystreli.

audreyd
8. lis 2008

konečne foto!
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

teda, mám nejaké krátke ruky alebo čo, nedalo sa mi to odfotiť z väčšej diaľky... časom možno spravím lepšiu foto... a na ten úväz radšej nekukajte, fakt to bolo tenkrát poprvé, teda vo vlastnej réžii 😅

audreyd
8. lis 2008

inak ešte otázka!!! kde majú vaše deti ruky, keď máte na sebe pončo? 😕 tá moja drnda musí mať aspoň jednu vonku, normálne prepchá tým otvorom na hlavu! inak ide z kože vyskočiť 😖

lenki33
8. lis 2008

audrey super!!! vyzera krasne 🙂 uz sa tesim ked ju uvidim na zivo, ale na foto vyzera super, uvaz nie je moc vidno ale vyzera ok 😉
len adeli nejako nema naladu, ze by sa jej chcelo spat 😀

audreyd
8. lis 2008

hej, už je tuhá ako štolverka 😀
dík 😉 ozaj, do rána som na nej spala a adamko sa ma ráno spýtal, či mi bola v noci zima 😅

lenki33
8. lis 2008

no ja som moje indio zanasala asi mesiac 😒 ale ja mam s lanom, tak hadam to u vas bude kratsie, inak ako sa ti s nou viaze??? Ozaj a aka je dlzka po oprani???

audreyd
8. lis 2008

juj, musím odmerať! inak spravila som iba obyč uzol a drží jak fras! podľa mňa sa dobre viaže, až som prekvapená 😨

audreyd
8. lis 2008

lenki, 405 cm!!! 😕 😨 😲 ale neožehlená a keby ju trošku ponaťahujem, tak má viac...

lenki33
8. lis 2008

audrey 😲 neverim ze ked ju ozehlis tak bude o 30cm dlhsia, alebo aspon 20, no dufam ze to moje indio nebude kratke aj ked kym pride, mam toooolko casu, ze mozem zacat chudnut 😀 nebudem chudnut do plaviek ale do satky

Strana