V čem nosíte svá miminka?
Běžně se miminka nosí v klokankách či baby vacích.Je tu nějaká mamča,která nosí starší dítě? samozřejmě v odpovídajících nosítkách.Třeba v šátku,ergu,mei tai.... Ráda bych se podělila o zkušenosti 🙂 My teda ještě nenosíme,ale zrovna čekáme,až se nám ušije mei tai. Malý už celkem obstojně chodí,ale často ho bolí nožičky,či se jen tak vzteká,že většinou zpáteční cestu sám nezajde :-| Proto chci vyzkoušet na občasné poponášení právě mei tai. Tak zkušenosti sem!!! 🙂 🙂 (samo,že nejenom s meitaiem :-N )
leni, si tu? nevies, aka je toto satka?
http://www.youtube.com/watch?v=C5MSDf8UkJc&feat...
http://www.youtube.com/watch?v=C5MSDf8UkJc&feat...
bambusko, presne to iste mame aj my. uz som uvazovala, ze budem nosit vzadu!!! mam pocit, ze mi vypadne (je mi jasne preco: okolo seba ma vrstvu vetrovky naviac :-p )
dnes som skusala nabok, ale vo vetrovke to nebola ziadna slava... musim vyskusat dozadu, len este musim usit kapsu, ten nas sal je na to malo...
dnes som skusala nabok, ale vo vetrovke to nebola ziadna slava... musim vyskusat dozadu, len este musim usit kapsu, ten nas sal je na to malo...
ozaj a k tej satke - je trochu tmava, len ma zaujalo, ze sa mi zdala hruba...
ale jednoznacne POTREBUJEM dalsiu satku - vcera mi ju mala troska ogrcla (to ten blby kasel ]-( ) a nemam odvahu ju teraz oprat, ked cez den spi len v nej, uz aby znova mrzlo, nech idu virozy do kelu ]-( ]-( ]-(
ale jednoznacne POTREBUJEM dalsiu satku - vcera mi ju mala troska ogrcla (to ten blby kasel ]-( ) a nemam odvahu ju teraz oprat, ked cez den spi len v nej, uz aby znova mrzlo, nech idu virozy do kelu ]-( ]-( ]-(
lenki, ty si hotovy dektektiv 😃 a ja teda riadne nevsimava :-S
eriqe, zabudla som 🙂 na teba. mne sa na tej tvojej bunde najviac paci, ze kopiruje telo a kazdy vidi, ze nie si velryba, ale mama s dietatom 🙂 pripomina mi to neopren. ty sa mas
mna to hreje, ze je maly do mna blazon, ale bojim sa o jeho krcnu chrbticu, ved je to taka neprirodzena poloha. ale zase, on tak podobne aj spi, s hlavou vyvratenou dozadu =-)
eriqe, zabudla som 🙂 na teba. mne sa na tej tvojej bunde najviac paci, ze kopiruje telo a kazdy vidi, ze nie si velryba, ale mama s dietatom 🙂 pripomina mi to neopren. ty sa mas
mna to hreje, ze je maly do mna blazon, ale bojim sa o jeho krcnu chrbticu, ved je to taka neprirodzena poloha. ale zase, on tak podobne aj spi, s hlavou vyvratenou dozadu =-)
ozaaj, bambu mi pripomenula, ze sa chcem aj ja spytat - teraz, ked je mala soplava, mi spi na chrbte v KsK. Ked zaspi, hlava jej klinka dozadu (teda len v ramci priestoru pokial ju pusti uvaz) a ked jej chcem pretiahnut pruh cez hlavku, tak sa preberie a protestuje :-| Myslite, ze jej to nejak moze vadit, resp. ublizit? Ale ako so pozerala africanky toto asi vobec nerisia, tam som to videla casto, ze dieta spalo s hlavou dozadu, ziaden pruh cez... =-)
co myslite?
co myslite?
eriqe, krásne ste 🙂 miesto kapucky porieš nejaké čiapky 🙂 veď ty super štrikuješ, môžeš sa realizovať 🙂
bambu, že veľryba 😃 ja si tiež tak pripadám, keď vlečiem adušku :-p resp. ako žena s dvoma hlavami a poriadne schizofrenická :-p normálne sa vieme medzi sebou aj povadiť 😃 :-N
bambu, že veľryba 😃 ja si tiež tak pripadám, keď vlečiem adušku :-p resp. ako žena s dvoma hlavami a poriadne schizofrenická :-p normálne sa vieme medzi sebou aj povadiť 😃 :-N
baby, tak uz som nastudovana, vsetko je prichystane na zajtrajsiu premieru 😃 pofcime naboku 😉
bambu, aj mne asi posledne 2t spi v takom strasnom zaklone :-S a s lozenim stale nic nove...snazime sa, ale bez uspechu :-p
jo a nas tatinko tiez oblecie moju bundu, tak sa tesim ako mala 😃
bambu, aj mne asi posledne 2t spi v takom strasnom zaklone :-S a s lozenim stale nic nove...snazime sa, ale bez uspechu :-p
jo a nas tatinko tiez oblecie moju bundu, tak sa tesim ako mala 😃
cafte, tak tu su nase 1. foto..nic moc, budu lepsie..ale aspon nieco..takto je na boku:
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI... a este jedna je tam s kapucami 😉 na chrbte este nemam, lebp nam bolo desne horko...
inak mam doma bundu a rano uz aj tu mierne nasnezilo 😃
a dakujem za ukludnenie 😉
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI... a este jedna je tam s kapucami 😉 na chrbte este nemam, lebp nam bolo desne horko...
inak mam doma bundu a rano uz aj tu mierne nasnezilo 😃
a dakujem za ukludnenie 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
Rut aka je uz velka a ake ma vlasy, to Danu moze len snivat, ten ma furt len paperie 🙂
ozaj a ta tvoja bunda nepremokne??
ja som sa dnes bola v dazdi na prechadzke a uplna pohoda, a to sme boli nieco cez hodinu