V čem nosíte svá miminka?
běžně se miminka nosí v klokankách či baby vacích.Je tu nějaká mamča,která nosí starší dítě? samozřejmě v odpovídajících nosítkách.Třeba v šátku,ergu,mei tai.... Ráda bych se podělila o zkušenosti 🙂 My teda ještě nenosíme,ale zrovna čekáme,až se nám ušije mei tai. Malý už celkem obstojně chodí,ale často ho bolí nožičky,či se jen tak vzteká,že většinou zpáteční cestu sám nezajde 😒 Proto chci vyzkoušet na občasné poponášení právě mei tai. Tak zkušenosti sem!!! 🙂 🙂 (samo,že nejenom s meitaiem 😅 )
dvojity hammock - taky akoze beztrickovy uvaz http://www.jeportemonbebe.com/medias/double-ham...
Ahojte mamičky, viete mi poradiť, podľa čoho treba vybrať šatku? Lebo sa v tom nevyznám, viem, že sú tušim z rôznych materiálov a rôzne dlžky, ale to je všetko. môj malý je taký cecúšik, že všetko robím s ním, tak ma napadla šatka. Alebo, nedá sa to nejako vyribiť? poradte pls. aj teraz píšem jednou rukou, lebo sa kojíme.
Vdaka!
ja už som sa dohodla, že s mamou pôjdeme niekedy na výlet, tak sa mi to zapáčilo, by som išla aj dnes, keby tu nebol taký bordel 😝 😀 . že v stupave sú nejaké zvieratká, lesy ..., tak už sa teším. ale vo štvrtok že už má byť škarede? 😕
ahoj lyon - takze najlepsie su referencie...a tu ti snad kazda odporuci indio 🙂 kedze mas aj vacsie dieta, tak je fajn mat pevnu satku - aby si mohla aj to druhe uviazat...
valka - ďakujem 😉
a neviete, kde sa dá kúpiť najlacnejšie? 😀 Idem to pozrieť, ja poznám len stránku tuším nosenie.cz, alebo tak niečo...
ja som chudá, normálne 163cm, 45 kg, teraz kg samozrejme viac/52kg/
ale tie ceny sú desné, nejakú dobrú a lacnejšiu nevieš poradiť?
Lyongirl, osobne by som nikomu lacnejšiu šatko neodporúčala.. v konečnom dôsledku sa dá svojpomocne ušiť, ale komfort nosenia je neporovnateľný. Radšej by som sa pozrela po nejakej kvalitnej jazdenej 😉
ja som si teraz úspešne sama uviazala DH a fakt pekne, kolienka vysokooooo 😵 . trošku som sa ešte potrápila, S. sa už aj trošku nerváčil, ale bolo to celkom rýchlo, tak hádam sa ešte vycvičím, nech už keď budem chodiť s mamou, tak nech to viem
len neviem, či kvalitnú jazdenú a zrovna indio zoženiem ☹
ale ďakujem za rady, porozmýšlam 😉
nemusí byť nutne Indio 😉 ale hľadala by som pevnú (nie elastickú) a značkovú. Každá šatka sa dá prípadne zase predať, ak ti nebude vyhovovať a môžeš skúsiť inú.
lyongirl, ak nechces dat vela penazi, tak si kup hoppediz alebo bavlnene indio z limitovanej edicie, velkost 5, to ta vyjde 63-64€, kvalitnu lacnejsiu asi ani z druhej ruky nezozenies
aha, ja som myslela, že musí byť indio 😀
tých 64€ je už lepšia cena, tak som aj rátala, že ma to výde 😉
a to bavlnené indio z limitovanej edície má kde ceny? Nenašla som...
bambu, super nápad na založenie témy na viazanie, nechcem to písať tam, aby sa to tam nezahltilo blbosťami
kili 🙂
dievcata, ktore ste nepostrehli, zalozila som novu temu, kde by mali byt len odkazy s navodmi na viazanie satiek, aby sa v tom dalo rychlo nieco najst. tak prosim prispejte, tie, co ste zbehle, vy uz viete, ktore 😉 napr. martina46, sonulah, leknki... 😉
sonulah, ty máš Lea, nevieš, aký je ten prírodný? Jedna pani na bazare na nosenideti.cz ho predáva a je z Ostravy 😉
matilko ja mam prirodneho lea, zatial ho mam dost kratko, ale je makky vyzera ze sa rychlo zanosi a da sa zladit s cimkolvek
takze ak sa ti paci farebne tak ho ber 😉
bambu pokusim sa prispiet ked ja moc tie videa nekukam teda okrem otecka skejtaka 😀
matilko pozri si na nosenideti.cz tam ma prirodneho lea skoro kazdy 🙂 takze fotiek je tam veeeela

bambu, no je fakt, že to bolo nejaké krátke, nič sa nestíhalo ani viazať. som sa tešila, že aspoň v tých kúpeloch si oddýchneme, no ja som nestihla ani nakŕmiť dve deti a už sa išlo ďalej 😠