Máte zkušenost s partnerstvím, kde je jeden věřící?
Měly jste někdy vztah s věřícím? Já jednou chtěla sbalit křesťanského skauta, a trvalo asi půl roku, než mě to přešlo. Časem mě začalo štvát, že musel každou neděli do kostela

Prosím, už toho nech. Už se tvým dotazům nelze ani zasmát. Denně to tu plevelíš kravinama. Nemáš mozkovou kapacitu na to, abys pochopila, že ateista a věřící můžou spokojeně žít v manželství 70 let.
Prosím, už toho nech. Už se tvým dotazům nelze ani zasmát. Denně to tu plevelíš kravinama. Nemáš mozkovou kapacitu na to, abys pochopila, že ateista a věřící můžou spokojeně žít v manželství 70 let.
@anonym_4d844e to nemám, z vlastní zkušenosti vím, že mi vadilo, že musel každou neděli do kostela
@pavlinkaaa87 a co jako? Ty máš taky své. Takže můžou žít šťastné manželství. Je to i o toleranci. A té bych doporučila se naučit. Člověka nemůžeš vlastnit.
@pavlinkaaa87 babicka je věřící,deda ne. Babička chodi celý život v nedeli do kostela,kdyz meli malé deti chodili s ni. Občas jde i v patek,a ted v důchodu jednou za tri týdny jde pomoct na uklid v kostele. Dědovi je to uplne jedno,jedná se o hodinu a pul týdne. Jsou spolu spokojeni 45 let 🙂
Pokud to vadí jen to, že "musí" ve neděli do kostela, pak jsi možná "stíhačka", ketrá vyžaduje každou minutu partnerova života?
Na druhou stranu pokud kluk není schopný kvůli holce jít místo své obvyklé osmé ranní na mši v deset večer nebo v sobotu s nedělní platností, zvlášť pokud je Pražák a ten dojez do jiného kostela je otázka prodloužení cesty o čtvrt hodiny, je holka asi nízko na jeho stupnici priorit.
Jinak žiju ve vztahu, kdy já jsem věřící, manžel ne. Jsme spolu dvacet let. Je to o toleranci a dohodě.
Pokud to vadí jen to, že "musí" ve neděli do kostela, pak jsi možná "stíhačka", ketrá vyžaduje každou minutu partnerova života?
Na druhou stranu pokud kluk není schopný kvůli holce jít místo své obvyklé osmé ranní na mši v deset večer nebo v sobotu s nedělní platností, zvlášť pokud je Pražák a ten dojez do jiného kostela je otázka prodloužení cesty o čtvrt hodiny, je holka asi nízko na jeho stupnici priorit.
Jinak žiju ve vztahu, kdy já jsem věřící, manžel ne. Jsme spolu dvacet let. Je to o toleranci a dohodě.
@cilkat a kdes viděla mši v 10 večer? Píšeš blbostí. Ranní bývá v 6, či v 7. Někde prostě na výběr mše neni. Prostě jedna mše. Proč by se trmacel někde jinde - pokud chodi v místě kde bydli ona, tak už tak se ji přizpůsobuje až dost.
Tady tato paní, bude mít vždy problém .......stíhačka, majetnicka ..... ja bych tím mužem, tak zdrhám dokud to jde