7měsíční mimi v noci i 4 hodiny NESPÍ😞. Poradíte, prosím?
15. lis 2020
Ahoj,
naše malá spala první půlrok krásně, ale pak přišly první zuby a pokazilo se to. Bohužel i když se jí zrovna zoubky neprořezávají, tak strašně zle spí. Vzbudí se a neusne. Já už jsem na prášky, ona má kruhy pod očima jak blázen... Prosím koukněte, jak ten její spánek vypadá. https://ibb.co/6sZwxrjZeleně je spánek. Černé tečky jsou kojení nebo příkrmy +kojení.
Je stále kojená, příkrmy moc nechce. Vyřvat jí nechci nechat... Určitě to má důvod... Určitě to lze nějak spravit... Bohužel když v noci ne a ne spát a v postýlce řve, protože se nudí, takže je v noci i na té hrací dece...☹(( Ale otázka je i to, proč sakra trvá i 4 hodiny, než se unaví???
Spíme společně, v postýlce je jen do prvního nočního vzbuzeni. Pak už je se mnou.
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

@agnes_123 jo, jako s tím psaním rozumím, taky jsem si psala kolikrát kojím a srovnávala to s kámoškou co má stejně staré mimčo. 😄 A samozřejmě se děsila, že tolikrát.... A ono se to opravdu mění, za pár měsíců to bude zase třeba jinak. Mě třeba poslední dny dcera neusnu jinak než v šátku. A hodně ponocuje, včera si dala v 9 šlofíka na půl hoďky a pak čumákovala skoro do 1 do rána 😄