icon

Dcera se chce stále nosit. Co dělat?

terss
24. bře 2025

Dobry den,

Potrebuju poradit, nebo spis uklidnit😁mame ted uz několik týdnů období, kdy mala cely den kdyz jsme spolu neděla nic jiného než ze křičí a chce nosit, ale jako opravdu cely den. Jakmile je s někým jiným tak je v pohode, dokáže si i hezky hrát, ale semnou ne. Kdyz je doma s manželem tak většinou taky dobrý ale nekdy si vzpomene a začne plakat a hledat me, kdyz je v cizím třeba i babičky tak taky jakoby nic. Od malička byla teda dost uplakaná, pak se to zlepšilo a teď porad takto. Zlepši se to, ze jo?😁

hennrietta
24. bře 2025

Je to normální, je to období jako každé jiné. U maminek vždy děti lépe upouští své emoce - nepohodlí, vztek, smutek, bolest,... a je v pořádku, že se s někým jiným chová jinak. Stejně tak se časem bude chovat k babičce i tatínkovi.

alice180
24. bře 2025

@terss se mnou se píše zvlášť

terss
autor
24. bře 2025

@alice180 děkuji za odpověď k tématu 😉😁

alice180
24. bře 2025

@terss k tématu to sice není, ale je to špatně..klidně to takhle dál piš. Vůbec nechápu, kde se tohle vzalo je až příliš rozšířený, píše to strašně moc lidí, to není nic proti tobě konkrétně.

terss
autor
24. bře 2025

@alice180 já vím, prostě jsem napsala chybu. Vím, že to tak správně být nemá, ale takovýhle lidi nikdo nemá rád 😁

alice180
24. bře 2025

@terss to mě je upřímně úplně jedno

alice180
24. bře 2025

@alice180 *mně

pucalka1501
24. bře 2025

Zlepší se to 😁. Dcera byla jednu dobu stejná, měla jsem jí na sobě přilepenou pořád a tak jsem si jí kolikrát nahodila do nosítka jako batůžek na záda abych mohla fungovat 😃. A uřvaná je od narození doteď (2,5r) 😁