icon

Dení počůrávání pětiletého dítěte. Jak to řešit?

innocence
8. kvě 2023

Ahoj, jsem totálně zoufalá a už nevím, co dělat, skoro tady brečím.
Mám čerstvého 5leťáka. Denně, vážně denně je i několikrát počůraný, a to durch. Ze školky dostávám věci v pytlíku, dneska jsme šli z hřiště po dvou hodinách, protože byl opět totálně pro....ý. Nemám na to už nervy, nezvládám. Doktorka nás nikam nepošle, podle ní je to zdravé dítě. Ale já jsem fakt už na pokraji sil. V noci se nepočůrává, nikdy. Jen přes den. Už s ním nechci ani nikam chodit.
Setkal se s tím někdo? Jak to řešit?😭🤦🏼‍♀️

Strana
z2
fifinka2020
11. kvě 2023

@innocence buď fyzicky problém nebo psychicky. Začněte vyloučením fyzického (co vím, žádanou nepotrebujete) a pokud tam bude vše ok, vyhledala bych psychologa.

jijulka
11. kvě 2023

@veronikav31 diky za info

veronikav31
11. kvě 2023

@jijulka není zač.jiz loni,když bylo synovi 4 roky,tak jsem se na nefrologii ptala,toto mi dr. sdělila.letos,když jsem jí říkala,že je to horší,tak jsme hned obdrželi žádanku,objednala jsem syna primář urologie zjistil,že syn má tretinovy moč.mechyr,to se jen tak nezmění.puvodne má v noci zadržet 150ml moči, zadrží 40-50ml...dostal léky a musíme být trpělivý,čekat až léky zaberou -dle Dr. nebude to hned.nekdy se doporučuje cvičení,ale u syna by ani cvičení v této fázi nepomohlo.

jijulka
11. kvě 2023

@veronikav31 tak u nas se to lepsi.

Strana
z2