Jak motivovat syna k lepšímu jídlu? Tipy a rady
Zdravím maminky
Mému synovy budou 2 roky a vůbec mi přes den skoro nic nejí a já už vážně nevím jak to jídlo do něho narvat 😢😢
Vůbec nepribira na váze ..je stále na 9 kg a to se mi zdá hodně málo na dvojrocne dítě .
Máte taky některá stejný problém s prckem? Nebo já už vážně nevím co dělám s malým špatně 😭
Poradíte mi jak bych do něho mohla dostat nějaké vitamíny a zdravou výživu ? ( vše co mu dám a nelíbí se mu to ani nechutná a nedá to do pusy ani za nic... )
Budu ráda i za typ jídel.
Děkuji předem ❤
@mdch91 na doplnění železa jsou i jiný věci, než synteticky vyrobený železo, to opravdu napáchá snad víc škody, než užitku zrovna. jestli chceš, napiš do zpráv, něco málo můžu vypsat.
@normalnimatka diky, omezila jsem velmi vyrazne kojeni a on moc hezky zase ji
@mdch91 tak to je taky možnost, ale pokud ho z kojení měl málo, dost možná máš ty sama málo železa, a to by se taky hodilo doplnit, no ne?🙂 abys nebyla unavená atd...
@normalnimatka to ie pravda, ja mam na vsech odberech vzdy hranicni

Mám doma dva nejedlíky. Ten starší, než se rozjedl, byl živ na jogurtech. Ten mladší omáčky vůbec, max. suchou rýži, těstoviny. Solím celkově méně a to samé se snažím dávat i jemu. Stejně těch pár lžiček co zbaští sůl a sladké (sladký oběd) neřeším. Většinou když jím tak mu zkusím nabídnout ze své lžičky. Zjistila jsem, že kousky jídel odmítá (už je přeci velký tak potřebuje věci pro velké = normální lžička, celý rohlík do ruky). A pak už jen doufám, že mu dojde co nejdřiv, že jídlo je kámoš a ne nepřítel. Jo děti jsou filutové.