Jak motivovat syna k lepšímu jídlu? Tipy a rady
Zdravím maminky
Mému synovy budou 2 roky a vůbec mi přes den skoro nic nejí a já už vážně nevím jak to jídlo do něho narvat 😢😢
Vůbec nepribira na váze ..je stále na 9 kg a to se mi zdá hodně málo na dvojrocne dítě .
Máte taky některá stejný problém s prckem? Nebo já už vážně nevím co dělám s malým špatně 😭
Poradíte mi jak bych do něho mohla dostat nějaké vitamíny a zdravou výživu ? ( vše co mu dám a nelíbí se mu to ani nechutná a nedá to do pusy ani za nic... )
Budu ráda i za typ jídel.
Děkuji předem ❤
@mdch91 na doplnění železa jsou i jiný věci, než synteticky vyrobený železo, to opravdu napáchá snad víc škody, než užitku zrovna. jestli chceš, napiš do zpráv, něco málo můžu vypsat.
@mdch91 tak to je taky možnost, ale pokud ho z kojení měl málo, dost možná máš ty sama málo železa, a to by se taky hodilo doplnit, no ne?🙂 abys nebyla unavená atd...

Mám doma dva nejedlíky. Ten starší, než se rozjedl, byl živ na jogurtech. Ten mladší omáčky vůbec, max. suchou rýži, těstoviny. Solím celkově méně a to samé se snažím dávat i jemu. Stejně těch pár lžiček co zbaští sůl a sladké (sladký oběd) neřeším. Většinou když jím tak mu zkusím nabídnout ze své lžičky. Zjistila jsem, že kousky jídel odmítá (už je přeci velký tak potřebuje věci pro velké = normální lžička, celý rohlík do ruky). A pak už jen doufám, že mu dojde co nejdřiv, že jídlo je kámoš a ne nepřítel. Jo děti jsou filutové.