Jak pomoci miminku s prdíky? Rady a tipy rodičů
Zdravím, mate nějaký typ co na prdiky? Maly má tri tydny a je to fakt síla. Už nevím jak mu pomoci a co vlastně já mužu jist, přijde mi, ze ať jim co jim, stejně ho to porad trapi…
Ahojky, nase mala bude mit 4 mesice a je to kazdodenni boj s tema prdama uz od prijezdu z porodnice. Ty prvni dva mesice jsem byla jak chodici zombik,absolutne vycerpana. Mala skrz to nespala dobre ani pres noc. Nastesti ted uz spi dobre pocas noci,budi se akorat nekolikrat na kojeni,ale pres den nekdy vubec nespi. Kdyz usne ,tak sebou zacne strasne mrskat,plakat a prdi strasne moc. Ma to vzdycky ale zarazeny,takze ji to hned vzbudi a dal uz treba ani nespi. Za den naspinka treba jen hodku dohromady,jak kdy. Delam co muzu,abych ji ulevila. Masazuju, cvicim s nozkama, piju kojici caj i kminovej odvar, zkousela jsem i bezmlecnou stravu, vyzkousela jsem nespocet kapicek a probiotik,proste nic nezabira. Davam ji pocas dne i na polohu "do klubicka",abych ji ulevila. Ale proste nezabira absolutne nic. Odsekava se mi pri kojeni i od prsa. Vzdycky pije a pak se odsekne a najednou si prdne. Ma hrozne bolesti kolikrat. Jsem z toho uz taky vystresovana. Nedelam cele dny nic jineho,nez ze se ji snazim ulevit,aby ji bylo dobre. Porad se chlacholim tim,ze az bude starsi,ze to bude lepsi,ale mam obavy . Jinak vyzkousej na ta bolava prsa stribrne kloboucky, je to opravdu zazrak. Zahojily se mi popraskane bradavky do tydne a od te doby uz je mam v poradku,navic i ta pichava bolest pri nasati odeznela z niceho nic,opravdu je to zazrak,moc doporucuju. Nejsou to kojici kloboucky,ale jmenuje se to stribrne kloboucky.

@baja8 no ja se moc nehlidala a pak jsem davala umely. Jinak co se tyce stravy, tak urco nic nezkazite, kdyz budete jist vyvary, maso, ryze, brambory, tvarohy. Je to vyzivne pro mlicko i pro vas 🙂 to mi rikala dycky moje praprateta