icon

Jak zvládnout nakupování s neposedným batoletem?

florida2001
23. bře 2023

Anoj holky,
male budou 2 roky za mesic a pul a zajima me jak zvladaye nakupovani s batoletem. mala mi nechce sedet v kosiku a kdyz ji necham volne tak toproste nejde. bere veci, odbiha. pak se ji neco zalibi a proste to chce. etsinou ji tu vec necham nez dojdem k pokladne a pak vemu a to zacne hrozne rvat.
zajima me jak to resite vy? jak nakupujete co zabira nejake tipy a rady.
moc diky

Strana
z2
mourovatakocka
24. bře 2023

@florida2001 Mladšímu jsou dva. Od malá jezdíme nakupovat, kočárek odveze nákup a já nic netaham. I teď chodíme nakupovat s kočárkem, on si sedí a kouká. V tašce mám piškotové držhubné, kdyby byla fronta. Jak jdeme bez kočárku, to je tak jednou týdně, když jedeme všichni, tak mládě už bere košík a nazdařbůh háže všechno. Takže posledně ho vzal muž ven a já v klidu nakoupila s dcerou. Takže za nás kočárek a bude mně kvůli tahání nákupu setsakra chybět, až ho zrušíme.

jerrabina
24. bře 2023

Nejdřív malý obchod s milou paní prodavačkou a jen třeba pro jednu věc a podala ji paní prodavačce sama, někdy jsem ji nechala i zaplatit. Teprve až když to zvládla, šly jsme pro víc věcí, a pak už jsem si postupně troufla i velký obchod (kde se paní pokladní divila, jak je malá šikovná. 🥰)

jerrabina
24. bře 2023

A tedy úplně jako první jsme i do toho malého obchodu chodily jen pro jablka, ty byly u vchodu a pokladna taky, jednou jsem ji tam riskla vzít nepripoutanou v kočáře a než se to naučila, i to byl horor 😅🙂

martinka0209
24. bře 2023

Mám v kočárku nebo ve vozíku a někdy si malá bere malý vozík

Strana
z2