icon

Jak zvládnout noční buzení 16měsíční dcery?

krnovacka1402
31. črc 2025

Holky nevím si rady. Jediné co pomůže je dát jí prso. Přes den se nekoji. Krásné usne bez prsa. Večer se jí budí co 45 min a chce kontakt. Jsem ko.

lobella
31. črc 2025

@krnovacka1402 dokud se koji v noci, chce to vytrvat, dalsi obdobi, ktere prejde, muzou to byt zuby, zoracovavani novych vjemu, potrebuje uklidnit, jistotu, pomazlit, vic v tom asi nebude, pevne nervy😊🙂

tattiana9
31. črc 2025

Podobné období jsme měli taky. Trvalo to několik týdnů. Dcera nic nepotřebovala, že by měla hlad nebo žízeň, prostě se vzbudila, potřebovala někoho, tak jsme si pohráli atd. a šlo se zase spát 😀

krnovacka1402
autor
31. črc 2025
@tattiana9

Podobné období jsme měli taky. Trvalo to několik týdnů. Dcera nic nepotřebovala, že by měla hlad nebo žízeň, prostě se vzbudila, potřebovala někoho, tak jsme si pohráli atd. a šlo se zase spát 😀

@tattiana9 u nás je min půl roku co od půlnoci interval co 45 min vzhůru. Stačí dát prso, jen do pusy a přeložit zase do postýlky a pokračuje ve spánku.

dashyyy
31. črc 2025

Přesně v 16měsících, vstávačka co 20 minut, přes den se nekojila a v noci si myslím, že ne pila, jen žužlala.. měla jsem toho plný zuby, nespala jsem kolik měsíců, tak jsem se odstěhovala z ložnice.. první noc k ní manžel jednou vstal a vzal si ji do postele a od té doby spala celé noci, klidně 10hodin v kuse.. já spala mimo tři noci a fakt ze dne na den otočka o 180stupňů

eldoradoh
31. črc 2025

Asi mě tady za můj názor ukamenují, ale já bych ji odstavila. Syn byl v roce to samé, přes den si na prso ani nevzpomněl, v noci se ale budil, podudlal si, ani nepil.
Trvalo to přesně 3 noci, pak začal spát celou noc v kuse.

tattiana9
4. srp 2025

@krnovacka1402 Tahle „fáze“ je náročná hlavně na trpělivost, ale pak to zase přejde a spánek se zlepší.

chiarapsakova
5. srp 2025

Dobrý den maminky předem se omlouvám nevím kam mám napsat
Mám 8 měsíční holčičku a strašně ji svedi hlavička pláče mi cokoliv sní tak se jí udělají červené fleky na hlavičce a pláče mi a svědí se nemůže v noci ani spinkat protože ji to svědí i přes noc
Maminky děkuji za odpověď