Neklidné spaní u 9měsíčního miminka. Máte zkušenost?

slawkaaa
29. pro 2020

Ahoj holky, mate zkusenosti s neklidnym spanim miminka?
Co usne, netrva ani hodina, zacne ze spani hodne jecet...nekdy staci dat dudlik,nekdy si ho vezme sam, ma jich tam vic..driv ho uklidnilo.prso,ale ted nekojim,takze ho nemuzu krmit kazdou hodinu umelym,cajik nechce..vetsinou po chvilce usne...uz tri dny spal jen s jednym knouranim,rikala jsem si,ze se to upravilo a dnesni noc se zas vlekla celou vecnost🤦‍♀️
Driv hodne plakal jakoby ho nekdo bil, myslela jsem,ze jsou to nocni desy, potom mu po trech tydnech vylezly zuby, tak jsem to k tomu prikladala...ted mi prijde,ze ma boule zas nahore, takove ty hysteraky uz nema,ale stejne knoura kazdou chvili ze spani a ja uz jsem z toho nervozni...myslite ze to skonci nekdy nebo to muze trvat i do jeho 5 let?nevim jestli se nekdy dokaze poradne vyspat anizby ho neco rusilo,je mi ho hrozne lito..precetla jsem ruzne stranly, o spankove apnoii,ale to by bylo asi neco jineho😔😔

mamikry
29. pro 2020

@slawkaaa Mne tohle deti delaly u zubu. Porad v noci knouraly a budily se.

errol4388
29. pro 2020

@slawkaaa můj syn začal mít také kolem 9 měsíce neklidné spaní. Normálně se budil 1x za noc na krmení a teď se budí 3-4x. Někdy pomůže pochovat a když už je to víc jak tři hodiny od krmení, tak musím dát mlíčko jinak neusne. Už to trvá měsíc a zatím bez známek zlepšení. Musíme prostě vydržet.

zmrzlinka
29. pro 2020

Přejde to až vylezou zuby...

puhelin
29. pro 2020

Tyhle bolestive chvile pri rustu zubu miminka samotne snasi mnohem hur, mohlo by pomoc prso nabidnout, i kdyz uz se nekoji.

slawkaaa
autor
29. pro 2020

@puhelin to se ale opet rozbehne laktace ne?

puhelin
29. pro 2020

@slawkaaa Muze i nemusi. Ale kojeni neni jen o jidle. Miminka to umi i bez sani, pokud jsou syte. Jen dudlik kazi stisk, jestli do neho z bolesti kousou.