Noční děsy?

petule96
18. srp 2021

Dobry den, syn se mi v poslední době napůl probudí v noci, volá mě říkám sem u tebe ale on nic nevidí neslyší ale kouká. Mluvím na něj snažím se ho probudit ale šíleně brečí a něco povídá. Úplně vystrašený. Nevím jestli je to normální a jestli to přejde nebo nějaké použít homeopatika synovi je 3,5. Děje se to skoro každý den.

te_reza
18. srp 2021

Zkus sedalii, holka blbne před úplňkem a za mě teda zabírá.

syslounek
18. srp 2021

Nemáte něco nového v denním režimu? Nám dcera takhle vyváděla po nástupu do školky. Líbilo se jí tam, chtěla tam, učitelky říkaly že je tam úplně v pohodě, ale v noci tyhle běsy. A když byla týden doma, tak po třech nocích pohoda, návrat do školky a zase běsy. Trvalo to asi dva měsíce.

amazonkajanik
18. srp 2021

@petule96 nám tohle začalo v 15měsících, kdy se úplně rozchodil. Taky se probudil, křičel jako by ho na nože brali,natahoval ruce na pochování, ale nenechal na sebe sáhnout. Když se uklidnil, musel spát výhradně na mém hrudníku. Pomohl čaj od Leros Klidné sny ...

petule96
autor
8. zář 2021

@amazonkajanik děkuji určitě zkusím mamka psala že má homeopatika co jedné paní usnadnili tyto stavy. 🙂

alishka111
8. zář 2021

Známe důvěrně. Markantně se to zlepšilo po podávání b-komplexu. Úplná blbost, ale díky tomu dcerka každou noc "nevřeští" nedávám pořád, na začátku třeba týden, pak obden, pak jen sem tam a když se to zhorší, tak zase dávám častěji.

ivf5
8. zář 2021

@petule96 ahoj, přesně vím o čem píšeš, u nás to trvalo 2 roky často a teď má syn 9 a zrovna o víkendu dva dny po sobě zase..ano jsou to noční běsy, vetšinou jsou brzy po usnutí, nepomůže Ti mluvit na dítě,ale silně obejmout a počkat chvíli..
My s tím byli i na neurologii, nic nezjistili,jen me rikali, ze dětsky mozek zpracovava zazitky atd. Ze nektere deti,jsou vnimavejsi a taky zalezi,kolik má prozitku za den,pak to nestaci ten mozek pojmout.
Preji Ti,aby to brzy preslo A.

petule96
autor
13. zář 2021

@ivf5 moc děkuji za odpověď, přeji ti aby se to u vás taky neopakovalo. Občas je to slabší ale někdy se mi chce až brečet. :(