Postýlka pro dítě. Je možné, že s ní začala mít nějaký "problém"?

andulka007
18. zář 2022

Zdravím všechny mám otázku , je možné že by mělo dítě ,,problém" s postelí ?? Od narození spí v postýlce , vždy krásně usnula a spala celou noc i přes den tam občas spala (když bylo ošklivé počasí na kočárek) nikdy nebyl problém ale teď posledních pár dní .. cca 10.. malé bude za pár dní rok .. má strašný problém usnout v postýlce ... Všude jinde mi usne hned i sama .., Ale v postýlce pláč a zvedá se a no prostě děs .. ... Je to možné že s ní začala mít nějaký ,,problém"? Všechno jsem ji i vyprala , převlékla i povlečení změnila i polštářek .. a stejně nic 😁 Moc se mi nechce si ji teď učit k nám do postele když krásné spala sama ... Zná to někdo ? Nebo co s tím ? Na dětskou postel tu se zábranami mi přijde ještě moc brzo že by z toho spadla .. všem děkuji za radu ..

alilali
18. zář 2022

Měli jsme stejný problém. V jedenácti měsících jsme synovi koupili domečkovou postel, a od té doby spí v ní. Koukni.

A druhorozená ta jí má od narození, ta postýlku vyloženě nesnášela už v porodnici.

andulka007
autor
18. zář 2022

@alilali malá ji právě do teď..( říkám tak těch 10 dní ) ji měla ráda ..nebyl problém až teď fakt špatný

alilali
19. zář 2022

@andulka007 Píšu, že syn měl to stejné, do jedenáctí měsíců úplně v pohodě a pak v ní nechtěl být.

ekou
19. zář 2022

@andulka007 dite melo rok a melo problem s postylkou. Jelikoz se porad vrtelo a melo "malo" mista. Takze jsme sundali zabranu a dali jsme k tomu sedaci vak, kdyby nahodou a prakticky v 1,5 dite dostalo svou dospelackou postel a pak spalo celou noc a bez problemu.

andulka007
autor
19. zář 2022

@ekou já se právě bojím že z normální postele spadne , a do naší ji učit nechci ... máme podkroví kde spí sama v postýlce a já ještě dole uklízím a další věci takže je nahoře sama , tak se bojím že spadne .. protože ty zábrany mi přijdou malé u postele ..

ekou
19. zář 2022

@andulka007 chapu, taky jsem to resila. Proto jsem nejdrive zacinala oddelanim zabrany v ramci postylky a az jsem mela jistotu, ze nepada tak byla velka postel. A presto jsem k te velke postely dala jeste vrstvu dek apod kdyby nahodou at je v mekkem. Bohuzel clovek musi zkouset...

andulka007
autor
21. zář 2022

@ekou ohledně zábrany si říkám že přeleze naší postel a spadne z ní .. jelikož ji každý den uspím a jdu dolů uklízet ,žehlit, atd .. tak se bojím že přeleze ( překutálí ) se přes naší postel na zem ..