Smutek na mateřské. Poradíte? Povzbudíte?
Maminky, prosím o radu, povzbuzení, zkušenosti...
Naší dceři je 7 měsíců. Prvních 6 byla zlaté dítě. Sice blinkala a měly jsme problém s kojením, ale všechen ten stres se dal zvládnout, protože celou noc spala.
No a úderem 6 měsíce se v noci budí. Někdy na kojení, někdy prostě řve a nevím. Je pořád plně kojená. Prikrmy jen trochu. Ale co, ať se klidně budí na jídlo, ale ona nechce usnout... A tak někdy fakt brečím zoufalstvím, že se nevyspím, pořád se jí musím věnovat, můj vlastní čas neexistuje... Manžel pomáhá a i hlídá, ale to zase koronavirus zavřel všechna fitka apod.
Takže vlastně celý můj život tvoří mé miminko. Já neexistuju. Když je čas, není energie... A když je čas i energie, je všechno zavřený.
@citronikhanci Jen tak mimochodem, jste krásná maminka s krásnými jmény dětí....🙂
@hany84 😍 děkuji moc 🙂

@agnes_123 Je pochopitelné, že když je člověk nevyspaný, není moc energie, kde brát. Někdy pomůže změna v bytě. Když jsem měla malé dcery, také jsme měli velké problémy se spaním. Homeopatie nepomohla, až změna v bydlení podle feng-shui. Štal se z toho můj koníček ....https://www.sendire.cz/bydleni-podle-feng-shui-...