Za jak dlouho se dítě po odstavení uklidní v noci?
Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat, jak vaše děti zvládaly úplné odstavení od kojení. Moje dcera má 2 roky a už je to 8 dní, co jsem ji přestala kojit. Přes den to zvládá dobře a i večer usíná bez problémů a bez pláče. Ale v noci se často budí a pláče. Máte s tím zkušenosti? Za jak dlouho se to u vašich dětí zklidnilo?
Taky jsem odstavila ve 2 letech, uspavala jsem kojenim. A budil se v noci 2 nebo 3 dny. Pal uz spanek celou noc.
Odstavila jsem v 15m a první non stop noc si syn dal ve 4,5letech:( ...pomohlo mi se na to neupínat a prostě to přijmout...a společné spaní. Pak ty poslední dva roky mu jen stačilo položit na něj ruku a ššš a spal dál.
Odstavila jsem ve 3 letech a nyní jsou synovi 3r a 8mes a budí se stále několikrát za noc 😬🙈
U obou synů buzení a pláč po prsu ustal do týdne - naučili se usínat bez něj. ... Noční potřeba rodiče a buzení bez souvislosti s kojením trvá do u mladšího do dnes (6 let), starší už zvládá nebudit (9 let).

@lauraa01 to bude strasne individualni. Ja dceru odstavila v 15.m a v noci se s placem budila nekolikrat do tydne 1x nebo i 2x za noc asi do 3 let.