icon

Ahojte,kam na vylet z Prahy?

berusinka2
Včera v 10:42

Ahojte,kam na vylet z Prahy? Dcera ma 16r,niekde kde je pekné namestie,kaviaren,fajn restauracia na obed.Zatial mam vo výbere Liberec,Kutna hora,Podebrady,Hradec Králove...kludne napiste ný typ...neplanujem ziadne ihrisko,múzeum ,zoo...cisto prechadzka s posedením,dakujem

drep
Včera v 10:55

Za mě Kutná Hora je fakt krásná a za návštěvu stojí. Hradec Králové je taky moc hezký, je tam kde se projít, je tam kam jít na kafe i na oběd. Liberec a Poděbrady jako takové, bez cíle návštěvy něčeho konkrétního mě neuchvátily.
Pěkné jsou Litoměřice (náměstí, kavárny, oběd v radničním sklípku).

babka
Včera v 11:39

my s dcerou hodne jezdime na vylety po CR a zatim nas nezklamalo zadne mesto 🙂 Jeste me napada Usti nad Labem a Plzen. I Ceske Budejovice. A koncekoncu jsme byly i v Ostrave treba. Z Prahy jste tam za 3,5 hodiny vlakem

berusinka2
autor
Včera v 11:48
@babka

my s dcerou hodne jezdime na vylety po CR a zatim nas nezklamalo zadne mesto 🙂 Jeste me napada Usti nad Labem a Plzen. I Ceske Budejovice. A koncekoncu jsme byly i v Ostrave treba. Z Prahy jste tam za 3,5 hodiny vlakem

@babka my chodime kazdy rok do Karlovych varu,Plzen uz bola tiez,tak hladam dalsie typy..dik

drep
Včera ve 12:19

Ústí koneckonců nemusí být špatný výletní cíl, ale je třeba si rozplánovat, co tu - vyjela bych lanovkou na větruši, dala si tam oběd a na kafe a na dort šla buď co coffee up nebo do Nina kafé nebo do Inventář by Maličko.

anonym_83a3af
Včera ve 12:29

Kutná Hora, Litoměřice, Telč, Český Krumlov.

berusinka2
autor
Včera v 15:03
@anonym_83a3af

Kutná Hora, Litoměřice, Telč, Český Krumlov.

@anonym_83a3af rozmyslala som uz aj pred rokom,aj teraz nad ceskym krumlovom,mozno aj telc,len neviem ked tam pridem okolo obeda a pojdem medzi 17 a 18 spet do prahy,ci to nebude málo

drep
Včera v 15:06
@berusinka2

@anonym_83a3af rozmyslala som uz aj pred rokom,aj teraz nad ceskym krumlovom,mozno aj telc,len neviem ked tam pridem okolo obeda a pojdem medzi 17 a 18 spet do prahy,ci to nebude málo

@berusinka2 v Telči bych řekla, že jedno odpoledne bude stačit, nestrávily jsme tam s kamarádkou o nic moc víc času a nemám pocit, že by nám tam něco zásadního uniklo

berusinka2
autor
Včera v 15:15
@drep

@berusinka2 v Telči bych řekla, že jedno odpoledne bude stačit, nestrávily jsme tam s kamarádkou o nic moc víc času a nemám pocit, že by nám tam něco zásadního uniklo

@drep dik

anonym_83a3af
Včera v 15:27
@berusinka2

@berusinka2 jak píše drep, na Telč to bohatě stačí, jezdíme tam jednou za pár let vždy na otočku. Krumlov jsme si dali s přespáním, ale umím si představit i tu jednodenní variantu, jen bych jela z Prahy dřív a vracela se až spojem v 19. hod, za tu dobu už člověk něco stihne.