B.box stredni
Ahoj holky, prosim o informaci jestli B.box svacinovy stredni pojme napr dve normalne velke housky a 2 ovocne kapsicky. Obcas i o neco vic. Potrebuju to pro syna, je mu 15let a je predpoklad, ze jeste urcite par let bude krabicku na svacu potrebovat. Nebo uz vzit ten B.box velky? Dekuji moc a hezký den 🙂
@eva_sam dekuji. Predpokladam, ze ten velky svacinu jak jsem popsala v uvodnim prispevku /2 housky, 1-2 kapsicky/ pojme? Nevis prosim? Ja jak na to koukam na netu tak si to uplne neumim predstavit. Tyjo myslela jsem,ze vyber krabicky bude rychle hotovy 🙂
@petlep my ten velký nemáme, takže nemůžu říct, ale podle fotek to tam asi nedáte. A je potřeba ty kapsičky dávat do boxu?
Out of topic- ještě středoškolákům děláte svačiny?
@neomenia je dost stary na to aby si svaciny delal sam, nicmene ma diagnozu a jeho mentalni vek je tak 12,5roku. Jinak neni na SŠ.. nybrz ted zacal 8mou tridu ZŠ /skrze diagnozy a dva odklady ne skrze toho, ze by propadl/
Jak už zaznělo, nevleze. Max 1 rohlík / houska / krájený toust. Ten větší by mohl být v pohodě, ale fyzicky jsem ho neviděla.
Co Sistema krabičky? Ty mi přišly lepší a sama mám do práce, ale dcera je nechtěla. Má střední b-box a to jí stačí.
A ano, má 12 a svačiny jí chystám 😀 K tomu, co psala neomenia. Ona je totiž "maňána", takže by byla nejspíš hlady, protože by si nic nevzala. Stejně chystám snídani a svačinku sobě do práce.

Ne, nepojme. Pojme max 1 rohlik a to jeste na pul.