icon

B.box stredni

petlep
Včera ve 12:40

Ahoj holky, prosim o informaci jestli B.box svacinovy stredni pojme napr dve normalne velke housky a 2 ovocne kapsicky. Obcas i o neco vic. Potrebuju to pro syna, je mu 15let a je predpoklad, ze jeste urcite par let bude krabicku na svacu potrebovat. Nebo uz vzit ten B.box velky? Dekuji moc a hezký den 🙂

kakba
Včera ve 13:00

Ne, nepojme. Pojme max 1 rohlik a to jeste na pul.

eva_sam
Včera ve 13:02

@petlep ne, to se tam nevleze

petlep
autor
Včera ve 13:08
@kakba

Ne, nepojme. Pojme max 1 rohlik a to jeste na pul.

@kakba ty jo, jesteze jsem se zeptala. Dekuji za odpoved

petlep
autor
Včera ve 13:12
@eva_sam

@petlep ne, to se tam nevleze

@eva_sam dekuji. Predpokladam, ze ten velky svacinu jak jsem popsala v uvodnim prispevku /2 housky, 1-2 kapsicky/ pojme? Nevis prosim? Ja jak na to koukam na netu tak si to uplne neumim predstavit. Tyjo myslela jsem,ze vyber krabicky bude rychle hotovy 🙂

mabs
Včera ve 14:04

@petlep Já prostě dávám dětem víc krabiček no. Jednu na ovoce a zeleninu, další s pečivem.

eva_sam
Včera ve 14:15
@petlep

@eva_sam dekuji. Predpokladam, ze ten velky svacinu jak jsem popsala v uvodnim prispevku /2 housky, 1-2 kapsicky/ pojme? Nevis prosim? Ja jak na to koukam na netu tak si to uplne neumim predstavit. Tyjo myslela jsem,ze vyber krabicky bude rychle hotovy 🙂

@petlep my ten velký nemáme, takže nemůžu říct, ale podle fotek to tam asi nedáte. A je potřeba ty kapsičky dávat do boxu?

petlep
autor
Včera v 15:14
@eva_sam

@petlep my ten velký nemáme, takže nemůžu říct, ale podle fotek to tam asi nedáte. A je potřeba ty kapsičky dávat do boxu?

@eva_sam to by bylo asi taky reseni, nedavat je tam, dekuji, popremyslim.

neomenia
Včera v 17:36

Out of topic- ještě středoškolákům děláte svačiny?

petlep
autor
Včera v 17:47
@neomenia

Out of topic- ještě středoškolákům děláte svačiny?

@neomenia je dost stary na to aby si svaciny delal sam, nicmene ma diagnozu a jeho mentalni vek je tak 12,5roku. Jinak neni na SŠ.. nybrz ted zacal 8mou tridu ZŠ /skrze diagnozy a dva odklady ne skrze toho, ze by propadl/

petlep
autor
Včera v 17:47

Jinak dekuji za prispevek.

neomenia
Včera v 18:12
@petlep

Jinak dekuji za prispevek.

@petlep děkuji. Nebylo to myšleno zle. Jen jsem si říkala, že v patnácti letech dětí už svačiny dělat nebudu ( nedělám ani u 12 leté). U vás je to jiná situace, nechtěla jsem se vás dotknout, nevěděla jsem.

petlep
autor
Dnes ve 04:03
@neomenia

@petlep děkuji. Nebylo to myšleno zle. Jen jsem si říkala, že v patnácti letech dětí už svačiny dělat nebudu ( nedělám ani u 12 leté). U vás je to jiná situace, nechtěla jsem se vás dotknout, nevěděla jsem.

@neomenia v poradku, vse dobre.

kayty
Dnes v 05:44

Jak už zaznělo, nevleze. Max 1 rohlík / houska / krájený toust. Ten větší by mohl být v pohodě, ale fyzicky jsem ho neviděla.
Co Sistema krabičky? Ty mi přišly lepší a sama mám do práce, ale dcera je nechtěla. Má střední b-box a to jí stačí.

A ano, má 12 a svačiny jí chystám 😀 K tomu, co psala neomenia. Ona je totiž "maňána", takže by byla nejspíš hlady, protože by si nic nevzala. Stejně chystám snídani a svačinku sobě do práce.