Bolest na pravé straně- těhotenství
Ahoj holky,
píšu sem poprvé a možná si jen potřebuju vylít srdce.
Dlouho jsem se trápila s PCOS. V září jsem otěhotněla, ale v říjnu jsem bohužel samovolně potratila. Potom se nám dlouho nedařilo znovu otěhotnět, takže jsme dostali doporučení do CAR. Domluvili jsme se, že manžel půjde na spermiogram. Mně mezitím vyšly výsledky skvěle – PCOS se mi podařilo výrazně zlepšit a všechny hodnoty byly v pořádku. Každý měsíc jsem měla ovulaci, i když hodně bolestivou. Pokud by spermiogram dopadl dobře, chtěli jsme zkusit IUI a případně řešit další možnosti.
Pak jsme odjeli na dovolenou a před pár dny jsem zjistila, že se nám to povedlo úplně přirozeně. Měla jsem obrovskou radost, ale zároveň i velký strach.
Jenže dnes se děje něco, co mi připomíná období před prvním potratem. Píchá mě na pravé straně podbřišku a bolest vystřeluje až do zad. Dá se to vydržet, ale příjemné to rozhodně není. Na internetu jsem četla, že by to mohla být cysta na žlutém tělísku. Právě z pravé strany jsem také ovulovala. To vystřelování bolesti do zad mi ale připomíná minulý neúspěch, a mám z toho velký strach.
Měla některá z vás podobné bolesti na začátku těhotenství a nakonec bylo všechno v pořádku? Podle výpočtu jsem dnes 4+4 tt.
Budu moc ráda za vaše zkušenosti.