icon

Endometrióza: Máte zkušenost? Příznaky, diagnostika, léčba?

Dnes v 06:39

Zdravím, máte zkušenost s endometriózou s její diagnostikou? Jaké máte příznaky a věřil vám gynekolog, že máte šílené bolesti, nebo jste se setkali s tím, že vaše problémy snižují? Děkuji

anonym_a5b0f0
Dnes v 07:06

Nemám zkušenosti, netrpím tím, ale to, že někteří gynekologové bagatelizují hodně bolestivou menstruaci, je bohužel známý, smutný fakt.

Nenech se tím znechutit, odbít a řeš to po své ose, objednej se k někomu, kdo se na to specializuje. Nepotřebuješ k němu žádanku od svého registrujícího gynekologa.

A pokud by můj gynekolog bagatelizoval extra bolestivou menstruaci, změnila bych ho. Nepotřebuji chodit k někomu, kdo mi nevěří a neřeší moje problémy, ale potřebuji chodit k někomu, kdo věří mým potížím a nabídne mi řešení.

autor
Dnes v 08:42
@anonym_a5b0f0

Nemám zkušenosti, netrpím tím, ale to, že někteří gynekologové bagatelizují hodně bolestivou menstruaci, je bohužel známý, smutný fakt.

Nenech se tím znechutit, odbít a řeš to po své ose, objednej se k někomu, kdo se na to specializuje. Nepotřebuješ k němu žádanku od svého registrujícího gynekologa.

A pokud by můj gynekolog bagatelizoval extra bolestivou menstruaci, změnila bych ho. Nepotřebuji chodit k někomu, kdo mi nevěří a neřeší moje problémy, ale potřebuji chodit k někomu, kdo věří mým potížím a nabídne mi řešení.

@anonym_a5b0f0 děkuji za reakci. Právě střídám gynekology jako ponožky a jejich: být ženou bolí, mě fakt nebaví. Plus ještě ty jejich nelegální poplatky spojené s běžnou prohlídkou, kterou proplácí pojišťovna. Už mě nebaví roztahovat nohy pořád novými cizími lidmi a k tomu platit nehorázné poplatky, když mi nikdo skutečně nechce pomoct. 🤦🏻‍♀️

levandule_k
Autor odpověď smazal
anonym_a5b0f0
Dnes v 10:22

A odkud jsi? Z Prahy? Tam se těch registračních poplatků nebojí...

Třeba dá někdo tip na gynekologa v okolí, který je to schopen určit diagnózu, nebo si za někým dojet.

To chápu, že tě nebaví pořád se nechat vyšetřovat bez efektu.

Proti těm poplatkům jedině se bránit tak, že jim připomeneš, že zákon tyto registrační poplatky neumožňuje. A když na tom budou trvat jedině podat stížnost ke krajskému úřadu na zdravotní odbor, ale chce to mít nahrávku. Napřed se ptát, jestli mají kapacitu, oslovovat jménem a když řeknou, že ano a pak odmítnou registraci bez zaplacení poplatku, tak podat stížnost.