icon

Jak na lehké zesvětlení vlasů bez peroxidu?

molu18
Dnes v 19:36

Ahojte, mám vlasy tmavě blond až světle hnědé. Chtěla bych trochu zesvětlit, ale šetrně, nejlépe nějak přírodně, aby se mi nezničili, jsou dost jemné a suché. Slyšela jsem o heřmánku, to pohledám nejaký šampon asi, a o vitaminu C. Máte někdo zkušenosti s rozdrcením vitaminu C a přidaním do šamponu? Zesvětlí to? A kolik toho třeba dát? Prý zesvětlí i med, jen to si neumím představit patlat na vlasy a pak jak to vymýt…Máte zkušenosti, nebo nějaké další typy? Třeba nejaký šampon, který i trochu zesvětluje vlasy..

hadruska
Dnes v 19:42

Nic nedrt,Rossmann i dm ma praskovy.Smichej ho s pruhlednym samponem na kasi,aby to drzelo na vlasech.Ja nechavam 20 minut.Pak by se mely vlasy hydratovat a uzavrit octovym oplachem (to si kdyz tak vygoogli pro upresneni). Zesvetluje to trochu a cisti to vlasy.Ja barvim hennou a zesvetluji tim,kdyz mam moc tmave a chci vlasy vycistit

lv
Dnes v 19:44

I citronem potrit a na sluníčko s tím. Ale i to vysušuje, trochu.

molu18
autor
Dnes v 19:53
@hadruska

Nic nedrt,Rossmann i dm ma praskovy.Smichej ho s pruhlednym samponem na kasi,aby to drzelo na vlasech.Ja nechavam 20 minut.Pak by se mely vlasy hydratovat a uzavrit octovym oplachem (to si kdyz tak vygoogli pro upresneni). Zesvetluje to trochu a cisti to vlasy.Ja barvim hennou a zesvetluji tim,kdyz mam moc tmave a chci vlasy vycistit

@hadruska Ďakujem, kolik toho vitaminu C třeba přidat do šamponu?

molu18
autor
Dnes v 19:54
@lv

I citronem potrit a na sluníčko s tím. Ale i to vysušuje, trochu.

@lv Potřít všechny vlasy, nebo jen některé? A čistou citronovou šťávou, neředí se ?

lv
Dnes v 20:01
@molu18

@lv Potřít všechny vlasy, nebo jen některé? A čistou citronovou šťávou, neředí se ?

@molu18 neředí, na odlič. tamponek, nebo přímo půlkou citronu - a pak umýt vlasy, ty pramínky lepí

hadruska
Dnes ve 22:18
@molu18

@hadruska Ďakujem, kolik toho vitaminu C třeba přidat do šamponu?

@molu18 Tak aby ti ta kasicka pokryla vlasy.Ja pouzivam celou krabicku