Jak na lehké zesvětlení vlasů bez peroxidu?
Ahojte, mám vlasy tmavě blond až světle hnědé. Chtěla bych trochu zesvětlit, ale šetrně, nejlépe nějak přírodně, aby se mi nezničili, jsou dost jemné a suché. Slyšela jsem o heřmánku, to pohledám nejaký šampon asi, a o vitaminu C. Máte někdo zkušenosti s rozdrcením vitaminu C a přidaním do šamponu? Zesvětlí to? A kolik toho třeba dát? Prý zesvětlí i med, jen to si neumím představit patlat na vlasy a pak jak to vymýt…Máte zkušenosti, nebo nějaké další typy? Třeba nejaký šampon, který i trochu zesvětluje vlasy..
Nic nedrt,Rossmann i dm ma praskovy.Smichej ho s pruhlednym samponem na kasi,aby to drzelo na vlasech.Ja nechavam 20 minut.Pak by se mely vlasy hydratovat a uzavrit octovym oplachem (to si kdyz tak vygoogli pro upresneni). Zesvetluje to trochu a cisti to vlasy.Ja barvim hennou a zesvetluji tim,kdyz mam moc tmave a chci vlasy vycistit
@hadruska Ďakujem, kolik toho vitaminu C třeba přidat do šamponu?

Nic nedrt,Rossmann i dm ma praskovy.Smichej ho s pruhlednym samponem na kasi,aby to drzelo na vlasech.Ja nechavam 20 minut.Pak by se mely vlasy hydratovat a uzavrit octovym oplachem (to si kdyz tak vygoogli pro upresneni). Zesvetluje to trochu a cisti to vlasy.Ja barvim hennou a zesvetluji tim,kdyz mam moc tmave a chci vlasy vycistit