Jak se mohu správně připravit na dobrý posmrtný život?
Dobrý den!
Na úvod bych chtěl napsat, že jsem křesťan a částečně i budhista. Nevěřím v božskou podstatu Ježíše Krista, ani ve Svatou trojici. Ježíš Kristus byl ale podle mě skvělý člověk.
A teď k věci. Bojím se, že až zaklepu bačkorami, tak skončím v pekle, nebo jako nízká bytost v dalším životě (například zvíře, hladový duch, či démonická bytost).
Za svůj život jsem nikdy nedostal ani pokutu, nepiji, nekouřím, nefetuji, jsem cudný, chovám se docela šetrně k přírodě a samozřejmě se vyhýbám gamblerství. Jako bonus přispívám už více než 10 let na charitu.
Svůj posmrtný život vidím blbě, protože jsem pravděpodobně v minulých životech napáchal hotová zvěrstva. Narodil jsem se jako duševně nemocný a časem k tomu přibyla ještě další psychická choroba. Pokaždé, když jsem úspěšně dokončil stupeň vzdělání, přišla "morová rána". Po prvním stupni jsem měl asistentku a musel jsem každou přestávku chodit do kabinetu. V 5. třídě jsem měl vyznamenání. Po zdárném ukončení 2. stupně, kdy jsem měl na konci devítky samé jedničky, jsem na začátku OA ještě musel začít brát prášky na autismus. Po dokončení učení na OA, přičemž jsem bez problémů zvládl maturitu, jsem už nebyl léčen jako autista, ale jako psychotik.
Dále si myslím, že v minulých životech jsem prováděl škaredé věci, poněvadž jsem byl obětí dlouhodobé (roky) šikany vyššího stupně, vandalismu (ničení mého majetku), nebezpečného vyhrožování, bití, pomluv i jiných zlých skutků.
Nakonec se chci zeptat, jak se očistit od hříchů z minulých životů?

Já bych řekla, že to je otázka na kněze, psychiatra nebo exorcistu, tohle je fórum pro matky, takže tady seš špatně 🙄