icon

Jsem na 99% přesvědčená, že mám ocd, a už z toho začínám být fakt zoufalá

laurinnn
Dnes v 18:40

Je mi úplně trapny to psat nebo komukoliv rikat, proste uz nejakou dobu me nejaky vnitřní hlas/pocit, nevim uplne, jak to popsat, nutí si neustále opakovat jednu určitou věc. Je to teda asi pět věcí, v přesném pořadí, porad dokola….nechci tu byt nějak moc konkrétní, proste si musím v jednom kuse opakovat 5 dejme tomu slovních spojení. Začalo to docela nenápadně, treba jen jednou denně, ale hrozne se to stupňuje. Zatímco na začátku fakt stačilo jednou denně, tak uz asi tak týden si to musim opakovat fakt pořád dokola, cely den, nespočítala bych, kolikrát. Nemam od toho pauzu, hrozne me to ničí, mam pocit, ze jsem se uplne zbláznila, ze nejsem normalni. Seriózně začínám mit sebevražedný myšlenky, coz teda neni způsobeny jenom timhle, ale hrozne moc to k tomu přispívá. A vlastně ani nevim, jestli to je/neni ocd, hrozne mi ho to připomíná, na druhou stranu pokud vim, jsou tam ty obsese + kompulze, teda to asi úplně nesedí. O to vic si prijdu jak blázen, o to vic se bojím to komukoliv rict. Vim ze mi tu asi nedokážete pomoct, ale potrebovala jsem se někde sverit, tak kdyby mel někdo nějakou radu…moc diky

anonym_ade721
Dnes v 18:52

Rada - běž k lékaři, dá se to zvládnout, léčit