icon

Kdy jste dostaly sílu odejít ?

marky232
Včera v 20:25

Ahoj holky, potřebuji se emočně odpoutat od muže. Stále ho mám ráda i když se mezi námi staly velké hádky. On se ale emočně odpojil. Žádné společné plány, žádný sex, žádné společné zážitky. Je mi z toho hrozně úzko, snažím se s ním mluvit, spravit to. Nemá zájem. Přítulím se k němu, chce klid...opakovaně. je mi 37 let a přijdu si neviděná, nemilovaná, jak kdybych byla prašivá. V mozku vím, že je to jízda na mrtvým koni ale mám ho stále ráda, přitom u mě stoupá frustrace, moc mi chybí někdo kdo se aspoň zeptá, jak se mám nebo kdo by si se mnou vypil kafe, šel na procházku ...

hadruska
Včera v 20:33

@marky232 Tak to bylo To!Nechtela jsem byt soucadti vybaveni bytu,nekde mezi lednici a prackou.Radsi jsem byla i fyzicky sama, nez byt s nekym a pri tom sama.

patypresdevaty
Dnes v 05:12

To zni spis jako zavislost nez jako laska.
Terapie?

l_
Dnes v 07:04

Zajdi na terapii.. da se i pres pojistovnu.. tam si poresis sebe, zjistis, ze tohle neni laska ale forma zavislosti.. neco si o tom najdi klidne i sama.. at pochopis o co jde a jak z toho ven.. pak to pujde lepe..

No a pak zalezi.. zda to je krize kterou ustojite, nebo pujdete od sebe..

Tak jako tak, bych si zacala zjistovat (nevim jak to mate - rozvod, majetek, deti, bydleni kdo kam).. at jsi postupne pripravena..

Ja si takhle zjistovala skoro rok dopredu.. shanela info, zjistovala ze pri zivote s manipulatorem proste nejsem chyba ja, zjistovala v online poradnach jak to bude s majetkem atd.. ale byla jsem v blby situaci a nemohla to rozseknout hned.. ale informace mi davaly vetsi jistotu, ja vedela, on ne a jeste zkousel, ze tak to neni..