Kolobežka pro 3leté dítě. Máte tip?

fialka2016
6. říj 2022

Zdravim,mate nekdo tip na kolobezku pro 3 letou holcicku?

bebekeksy
7. říj 2022

@fialka2016 my sme kupovali tuhle a dcerka je spokojena. Nemnela ani 3 kdyz jsme porizovali a v 5 na ni porad jezdi a to od 3 let jezdi sama i na kole 🙂

prejeta_zaba
7. říj 2022

A chceš lehkou s těmi malými kolečky nebo spíš takovou tu velkou? Malá je fajn třeba z decathlonu, ty větší jsem slyšela chválu na yedoo. Konkrétní typ bych vybírala i podle velikosti a obratnosti dítěte a terénu, kde jezdí.

kakba
7. říj 2022

Jestli umi drzet rovnovahu na koloodrazedle tak bych volila rovnou 2 kolecka. 3.kolecka bude krok zpet. Z decathlonu je super a za ty penize udela velkou sluzbu.

westie
7. říj 2022

Koupili jsme trikoleckovou z decathlonu a dcera je spokojena. Staci vam mala kolecka nebo kvuli terenu pozrebujete vetsi?

krisstina93
7. říj 2022

My máme koloběžku kruzzel, má tři kola (dvě vepředu a jedno vzadu) a triletak na ni jezdí úplně super. Akorát si vyzkoušejte, jestli bude líp zvládat klasická řidítka nebo naklápěcí. Předtím sme měli oxelo a ta měla klasická řidítka a pak si chvíli zvykal na ta naklápěcí, než pochopil ten princip, ale nakonec se mu s těmi naklápěcími jezdí líp.

fialka2016
autor
8. říj 2022

Upresnim,spis hledam kolobezku se dvema kolecky,tak aby byla jak do terenu i na chodnik,vydrzela nam co nejdele a z financnich duvodu co nejlevnejsi.