icon

Letní sandály na klínku

2veverka
Dnes ve 12:35

Holky, jaké máte oblíbené značky sandálek na klínku? Měla jsem v minulosti dvakrát španělské sandálky, které už nejsou k mání. Ač obchody narvané, já mám jaksi problém si vybrat. V čem jste jako v papučích a přitom vypadají dobře?

anonym_32a70b
Dnes v 16:33

@2veverka zalezi, co pro tebe znamena, ze vypadaji dobre, a co pocit jako v papucich. Rieker by to mohl splnovat, ale urcite se najdou lidi, pro ktere to bude nepohodlne, osklive nebo drahe.

anonym_9af526
Dnes v 16:42

Baťa, Tamaris, Rieker. Já bych je nenosila, 90% z nich je tak pro 60+, málokteré jsou hezké k šatům, výběr nic moc.

2veverka
autor
Dnes v 17:01
@anonym_9af526

Baťa, Tamaris, Rieker. Já bych je nenosila, 90% z nich je tak pro 60+, málokteré jsou hezké k šatům, výběr nic moc.

@anonym_32a70b
@anonym_9af526 Ano, holky, Rieker nemyslim, pusobi babickovsky. Hledam neco, co ma vetsi smrnc. Treba espadrilky jsou fajn, ale ty, co jsem zkousela - Geox, Tony Pons - mi nepadly (vetsinou uzke).

anonym_9af526
Dnes v 17:21

Espadrilky bych si nikdy neobula, podrážka příšerná, pata se většinou brzy vyšmajdá. Je to tak na týden o dovolené a můžeš je vyhodit. Mám ráda hezké nejlépe kožené boty, tohle tedy ne. Všechny vypadají lacině a jako koupené u větví.

2veverka
autor
Dnes v 18:15
@anonym_9af526

Espadrilky bych si nikdy neobula, podrážka příšerná, pata se většinou brzy vyšmajdá. Je to tak na týden o dovolené a můžeš je vyhodit. Mám ráda hezké nejlépe kožené boty, tohle tedy ne. Všechny vypadají lacině a jako koupené u větví.

@anonym_9af526 Mela jsem jednou skvele espadrilky z jižní Francie, v suchem pocasi vydržely roky. Ale kozene beru samozrejme taky. Jen u tech, co nejsou ploche, mi mnohem prijde mensi vyber.