icon

Manžel je zklamaný že čekáme třetího kluka

disa
Včera v 06:25

Ahoj,jdu se sem vyzpovídat. Hodně jsme se snažili o třetí mimčo. Minulý rok jsem prošla zamlklým těhotenstvím. Teď se mi podařilo otěhotnět a vše vypadá v pořádku. Jenže doktorka nám oznámila že je to kluk a my už máme doma dva kluky. Manžel je z toho úplně v háji a vůbec o tom nechce mluvit. Hodně si přál holčičku, myslím si že i kvůli svému taťkovi, který mu zemřel a přál si vnučku. Mám strach že se s tím nesmíří. Je to u nás strašně napjatý.

Strana
z2
andelka
Včera v 11:04

Mně holčička umřela v půlce těhotenství. Bylo to peklo. O rok později jsem rodila a bylo nám úplně putna jestli to je kluk nebo holka, hlavně že jsme těhotenství i porod zvládli. Mám tři syny a je to prima. Chápu, že má člověk nějaké přání, ale toto je věc přírody a jediné co by nás mělo zajímat je zdraví miminka a maminky.

disa
autor
Včera v 11:14
@andelka

Mně holčička umřela v půlce těhotenství. Bylo to peklo. O rok později jsem rodila a bylo nám úplně putna jestli to je kluk nebo holka, hlavně že jsme těhotenství i porod zvládli. Mám tři syny a je to prima. Chápu, že má člověk nějaké přání, ale toto je věc přírody a jediné co by nás mělo zajímat je zdraví miminka a maminky.

@andelka to je mi strašně líto. No právě, neříkám že mě to taky nemrzí,že není holčička,ale po tom čím jsem si prošla,jsem to přestala řešit a celou dobu jsem se bála aby bylo vidět srdíčko. A hlavně mi mrzí ten jeho chlad.

andelka
Včera ve 12:34
@disa

@andelka to je mi strašně líto. No právě, neříkám že mě to taky nemrzí,že není holčička,ale po tom čím jsem si prošla,jsem to přestala řešit a celou dobu jsem se bála aby bylo vidět srdíčko. A hlavně mi mrzí ten jeho chlad.

@disa Jo, přesně. Ono i moc nepomáhá někdy okolí. Vidí dvě holčičky a .. budete zkoušet ještě chlapečka? Dva tři kluky .. ještě by to chtělo holčičku že? Jakoby si to člověk mohl vybrat. Jsou věci, které na nás opravdu nezávisí. Já myslím, že i ten chlap se časem srovná. Bůhvíproč to měl takhle nastavené a teď se musí vyrovnat s tím, že to tak nebude. Někdy jsou muži horší než děcka.

anonym_3894db
Včera ve 12:38

Nech ho vykvasit, bude dobrej. Ženská by si 5 minut pobrečela, ale chlapům to trvá, než si to v hlavě srovnají.

disa
autor
Včera ve 13:06
@andelka

@disa Jo, přesně. Ono i moc nepomáhá někdy okolí. Vidí dvě holčičky a .. budete zkoušet ještě chlapečka? Dva tři kluky .. ještě by to chtělo holčičku že? Jakoby si to člověk mohl vybrat. Jsou věci, které na nás opravdu nezávisí. Já myslím, že i ten chlap se časem srovná. Bůhvíproč to měl takhle nastavené a teď se musí vyrovnat s tím, že to tak nebude. Někdy jsou muži horší než děcka.

@andelka jo přesně na okolí se taky těším,to bude zase : kluk to je blbý a nebo ježíši další kluk, a to ještě určitě v práci budou říkat,to ji patří když chtěli třetí dítě. Budu doufat,že se s tím srovná,jinak to bude hrozný.

disa
autor
Včera ve 13:07
@anonym_3894db

Nech ho vykvasit, bude dobrej. Ženská by si 5 minut pobrečela, ale chlapům to trvá, než si to v hlavě srovnají.

@anonym_3894db snad jo,já takovou reakci u něj neznám.

anonym_76bc5e
Včera ve 14:09

Teď se ti koukám na profil a teprve začátkem července si psala, že si zjistila, že si těhotná. Takže si teprve ve 2.-3. měsíci…? A to už vám doktor tak brzy řekl pohlaví????

mabs
Včera ve 14:12
@anonym_3894db

@anonym_3894db Jak můžeš takové chování omlouvat?

1pomnenka
Včera ve 14:22
@mabs

@anonym_3894db Jak můžeš takové chování omlouvat?

@mabs Byla to jeho první a ukvapená reakce, ono mu to dojde. Nevěřím, že by ho neměl rád stejně jako syny, které už mají. Určitě se omluví, holt moc a moc chtěl princeznu.

disa
autor
Včera v 15:35
@anonym_76bc5e

Teď se ti koukám na profil a teprve začátkem července si psala, že si zjistila, že si těhotná. Takže si teprve ve 2.-3. měsíci…? A to už vám doktor tak brzy řekl pohlaví????

@anonym_76bc5e to právě bylo minulý rok a to jsme o to přišli. Teď jsem skoro ve13.tydnu a byla jsem na genetice.

anonym_76bc5e
Včera v 16:38
@disa

@anonym_76bc5e to právě bylo minulý rok a to jsme o to přišli. Teď jsem skoro ve13.tydnu a byla jsem na genetice.

@disa promiň, nevšimla jsem si, že to byl příspěvek z 2025.

pacinka12
Včera v 17:23

Co je tohle zase za "chlapa" 🫣 To mi hlava nebere...

disa
autor
Včera v 18:25

Tak dneska už mluvil normálně i jsme byli víc spolu ,ale pořád se mu střídá nálada. Dneska jsme řešili zahradu a máme tam starou houpačku. Tak jsem mu řekla že se může dát pryč,že kluci jsou velcí a tak řekl a co to "další dítě" a to mi přišlo divný.

Strana
z2