icon

Neurolog Ostrava

kajacob
Dnes v 19:52

Ahoj holky prosím nevíte kde by bral neurolog nové pacienty a nečeká se několik měsíců na termín ?
Dneska jsem už nevydržela a šla na pohotovost . Od autonehody 10/2024 mám potíže . Nezvednu pravou ruku , při každém pohybu mě švihne v rameni , jde mi to do celé paže . Jenže od včerejška mě už bolela i levá ruka . Dneska už nemůžu zvednou obě ruce . Bolí mě paže . Ruce stuhle. Ulevová poloha žádná nebo jen chvilková . Na pohotovosti mi pichli 19:40 injekci Almiral+muscoril a zatím žádná úleva nepřišla. Co nejdřív k neurologovi ale můj mě objednal když jsem volala v květnu ,až v říjnu a nebyla sestřička moc příjemná . Navíc mi neurolog tvrdí , že to nemůžu mít v takovém stavu od krční páteře. Přehazoval mě na ortopedii ,i když na magnetické jsem měla zúžený kanálek atd . Ortoped mi udělal ještě rentgen a mám sníženi MOP C4/5 Já už fakt nemůžu . Takže mě poslal znova na neurologii . Každý den mám bolesti . Když to bylo do jedné ruky tak se to ještě dalo . Teď mám obě v háji a to nejde vydržet . Nevím co dál . Nevíte o někom kdo by mi pomohl prosím ? Děkuji