icon

Nevěra před manželstvím.

pet0415
Dnes v 18:29

Ahoj. Byla jsem nevěrná přítelovi. On to tušil, ale já vše popřela a pak je seznámila. S ním to pak skončilo, ale potkala jsem v práci kolegu a s tím si to na jedné akci docela užila. Pak jsem se vdala a na ně zapomněla. Jenže, jak jsem začala používat nový email, tak starý byl doma na PC. A manžel tam vše viděl, i fotky co jsem posílala. Nevím co mám dělat. Manžel to nechce překousnout. Teď už bych to neudělala. Manžel je nejlepší muž, co mohu mít. Ale tohle mu ublížilo. Jak mu mohu pomoc? Děkuji

kakba
Dnes v 18:48

@pet0415 moje rada zni. Rozved se s nim at si najde nekoho, komu muze verit a nebude ho podvadet.

pet0415
autor
Dnes v 19:01
@kakba

@pet0415 moje rada zni. Rozved se s nim at si najde nekoho, komu muze verit a nebude ho podvadet.

@kakba ale já už chci jen mého muže

titina12
Dnes v 19:03

No to je mi teda story, jen by mně zajímalo zda ti to za to stálo. Bohužel, buď poradna nebo rozvod. Asi jiná cesta není :/

hlukacz
Dnes v 19:05

Kdo podvede jednou, udělá to znova... vlastně jsi ho podvedla 2x..nedivila bych se,kdyby se chtěl rozvést

pet0415
autor
Autor odpověď smazal
pet0415
autor
Dnes v 19:08
@titina12

No to je mi teda story, jen by mně zajímalo zda ti to za to stálo. Bohužel, buď poradna nebo rozvod. Asi jiná cesta není :/

@titina12 nestálo mi to za to. A lituji.

pet0415
autor
Dnes v 19:09
@hlukacz

Kdo podvede jednou, udělá to znova... vlastně jsi ho podvedla 2x..nedivila bych se,kdyby se chtěl rozvést

@hlukacz ale já s ním chci být. Lituji toho.

hadruska
Dnes v 19:33

Je nejlepsi a presto ti neco chybelo,kdyz si mu zahla?Tak bud se budes kat a manzel te miluje,nebo .... nejsem vedma,ale je pravdepodobne,ze v krizi to udelas znova.

palacinka555
Dnes v 19:34

Ted uz bych to neudelala? A proc tenkrat ano? V cem je rozdil? Manzelovi se nedivim. I kdyz si obecne nemyslim, ze je nevera duvod k rozvodu, vztahy jsou slozite a zivot se muze vselijak zamotat. Ale podvadet pred manzelstvim, ve vztahu bez zavazku, to uz je charakterova vada.

pet0415
autor
Dnes v 19:43
@palacinka555

Ted uz bych to neudelala? A proc tenkrat ano? V cem je rozdil? Manzelovi se nedivim. I kdyz si obecne nemyslim, ze je nevera duvod k rozvodu, vztahy jsou slozite a zivot se muze vselijak zamotat. Ale podvadet pred manzelstvim, ve vztahu bez zavazku, to uz je charakterova vada.

@palacinka555 jsem byla hloupá. A nevěděla jsem, že spolu zůstaneme.

pet0415
autor
Dnes v 19:50

To první je 15 let zpět. A to druhé 11. Byla jsem opilá. Bylo to vždy jen jednou. A fotky jsem posílala více mužům.