icon

Pleny Bobiny - upozornění na nekvalitní pleny, kožní problémy apod. Máte to stejně?

janapokec
Dnes v 15:51

Dobrý den, máte někdo také takovou špatnou zkušenost s plenami Bobiny?
No a paní na eshopu Bobiny, prý si píše i sama pozitivní recenze. Stačily mi 2 telefonáty, absolutně nepřipustí, že by prodávala špatné pleny. Ach jo.....raději obchod než zdraví miminek. Tedy moje zkušenost.
Z mé vlastní zkušenosti, teď si za to nadávám. Že jsme zkusili tyto pleny a pak miminko trpělo, skrz kožní problém.
Absolutně nedoporučuji. Je to opravdu tak nekvalitní plena, chtěla bych vidět opravdu poměr bambusu apod. Počůraná plenka Bobiny zapáchá, je cítit plísní. Moje dítě z toho mělo kožní problém. Savost děsná, plena nedrží. Nejhorší plenka, co jsme kdy měli. S paní na eshopu Bobiny nemá cenu nic řešit, ještě Vám nadá, že si stěžujete. Nedoporučuji. Pokud nechce svému miminku udělat bolístku v podobě kožního problému, tak se těmto plenkám vyhněte. Mluvím z vlastní zkušenosti. Bolavé miminko, je pro matku to nejhorší a hlavně zbytečné, kdybych zůstala u Pampers, nemuseli bychom řešit kožní problémy.
Děkuji předem za další zkušenosti. Jana

veeerkaaa
Dnes v 16:23

@janapokec Mám také zkušenosti, asi spíš bohužel, že tu zkušenost mám. Musím tedy přidat negativní recenzi na tyto pleny. Hrozně špatná savost, jak se uvádí v popisku, že vydrží celý den....ha ha, ani ne 3 hodiny. A prostě zapáchají. Nedoporučuji. Jo jo, paní na eshopu bobiny bude asi známá firmička. Jak píšete, jak je problém, absolutně nehodlá řešit, nepříjemná. Brrrr. A také nedoporučuji. Ušetřete miminku bolestnou pokožku. Věrka

anonym_296ee1
Dnes v 17:17

2 nově registrované upozorňují na nekvalitní pleny. Jaká náhoda.

petlep
Dnes v 17:41

A navic zrejmne veri, ze plena vydrzi cely den. To netreba komentovat😅

veeerkaaa
Dnes v 18:36
@petlep

A navic zrejmne veri, ze plena vydrzi cely den. To netreba komentovat😅

@petlep Proto to píšu, že výrobce uvádí výdrž celý den. Tak je to klamavá reklama no. To je vše.

veeerkaaa
Dnes v 18:40
@anonym_296ee1

2 nově registrované upozorňují na nekvalitní pleny. Jaká náhoda.

@anonym_296ee1 pardon, sleduji modrého koníka a když mám špatnou zkušenost. Spíše varování z vlastní zkušenosti. To je vše. Komentovat můžete jen jako přihlášená, účet jsem neměla, spíše jsem sbírala rozumy nebo různé recenze, a komentuji to jménem, ne anonymně. Opravdu nemám dobrou zkušenost, to je vše, takže jsem se podělila no. Nic více v tom hledat nemusíte.

petlep
Dnes v 18:58
@veeerkaaa

@petlep Proto to píšu, že výrobce uvádí výdrž celý den. Tak je to klamavá reklama no. To je vše.

@veeerkaaa a ja to myslela tak, ze tomu snad prumerne inteligentni clovek nemuze verit