icon

Nejdřív kompliment, pak hádka. Jaké máte zkušenosti?

3. črc 2025

Koupila jsem si nové prádlo. Myslim, ze jsem v tom vypadala celkem ok. Chlap jde okolo a rekne mi výsměšně “ neni to nejak malý?” 😃

Ted je jeste na me brutálně nasranej, ze to prej mel byt kompliment 😃

Jsem debil ja?

felis
3. črc 2025

Myslím, že hodně muzu ma s pochvalami obtiz. Přijímat je a i je vyjadřovat. Samozřejmě že to prameni v původní rodině. Pro něj tohle rypnuti mohla byt opravdu pochvala ve smyslu "podívej, všiml jsem si, wau a nechapu, proc tak reagujes, protože jsem ze sebe vydal maximum,," protoze nikdy neslyšel, jak táta máme řekl "tobě to sluší... ty nové šaty jsou pěkné". Ty jsi čekala jiné vyjádření a pro Tebe to pochvala není. Obě strany v podstatě máte svou pravdu, ale o to v páru nejde. Jde o to, se domluvit a pochopit se.

patypresdevaty
3. črc 2025

Nemyslel malý jako že je tam málo látky oproti tomu, co běžně nosíš? (nižší pas / víc vykrojený / ...)? To by pak od chlapa mohl být kompliment ;)

gbp
3. črc 2025
@patypresdevaty

Nemyslel malý jako že je tam málo látky oproti tomu, co běžně nosíš? (nižší pas / víc vykrojený / ...)? To by pak od chlapa mohl být kompliment ;)

@patypresdevaty to me presne napadlo taky. protoze to nebylo neni TI to nejaky maly 😅

reeeza
3. črc 2025

Buď myslel, že je tam málo látky ( a že je to tedy sexy) a nebo že máš prostě boží křivky a tečou ven 😁( což chlap určitě umí ocenit) 😉

To jsou prostě ty odvěkké vztahové problémy s " překladači". Snaž se to příště přeložit jeho překladačem ( malý prádlo = hoodně sexy), ne svým ( malý prádlo = jsem tlustá) 😉

hennrietta
3. črc 2025
@patypresdevaty

@patypresdevaty Přesně. Hlavně, i kdyby to můj manžel tím nebo tím způsobem, tak bychom se toku zasmáli. 🤷‍♀️😂

miryp
3. črc 2025

Souhlasím s holkami, že jsi zkrátka neporozuměla "řeči jeho kmene". Možná jsi ve svém životě měla období, kdy jsi nebyla sama se sebou spokojená a prostě ti tam naskočil nějaký vzorec a ten tě donutil tu situaci navnímat hanlivě, aniž by to hanlivé bylo...

moundi
3. črc 2025

Když řekl, že je to kompliment, tak je to kompliment. Neřeš to 😀