icon

Podařilo se vám otěhotnět přes stres neustálý v práci?

kovarikovaa9
Dnes v 11:51

Podařilo se vám otěhotnět přes stres neustálý v práci?

mishka87
Dnes ve 12:04

Trvalo to necelé dva roky a pak jsme se ještě přestěhovali z bytu do baráčku, kde se mi povedlo otěhotnět do 2 měsíců. Nicméně mi nejvíc pomohlo se neupínat k otěhotnění. Nehonit duchy atd. Ovulaci jsem si nehlídala nikdy a snažila se sex užívat a ne ho brát jen jako akt početí. Měli jsme v bytě nad námi strašného souseda a změna prostředí tomu určitě taky pomohla.

drep
Dnes ve 12:34

@kovarikovaa9 první těhotenství na první nechráněný sex, měsíčně 300h v práci (aro plus záchranka) plus hysterie při blížící se atestaci. Druhé těhotenství (ale to už mi bylo 39 a manželovi 45) po osmi měsících (aro furt, noční práce, vysoce náročná a exponovaná práce), se zamklým potratem a pak po 4 měsících snad už prosperující těhotenství (jsem v 28. Týdnu). Ovulaci jsem neměřila nikdy, sex nikdy neplánovala. Říká se, že obvykle ovulaci poznávají špatně, ale já mám fakt bouřlivé projevy a moje pocity přesně korelují s tím, co pak našla gynekoložka při preventivce, která náhodou vyšla na ovulaci. Akorát mám při ovulaci vlastně příznaky PMS, bolí mě břicho a všichni mi strašně lezou na nervy a na sex vůbec nemám chuť.

veronicka89
Dnes v 15:09

Podle me na to nema stres v praci vliv …

anonym_6b6483
Dnes v 19:30

Ja jsem mela extremne stresujici praci - tam bylo spatne uplne vsechno. Z neustaleho tlaku a stresu se mi rozjeli i uzkosti. A pak jsem otehotnela na jeden jediny nechraneny sex.