PODLAHOVÁ MYČKA - mate nektera doma?
PODLAHOVÁ MYČKA - mate nektera doma?? Na IG na me furt vyskakuji podlahove mycky a zajimalo by me, zda funguji tak jako je prezentovano.
@mom140 mame asi 2 roky od znacky Tineco, tehdy tady nebylo tolik znacek co dnes. Funguje suprove, netaham se s mopem, jenom vytru. Hodne se uzila, kdyz jsme dostavovali barak. Trocha otrava je litani, vylivat vodu, ale jinak jsem spokojena.
@marta150 jaky typ mate prosim? A musi se pred tim vysat??
@mom140 my máme a je to fajn. Mopem doma už prakticky nevytírám, ale na náš dům třeba potřebuji 2 baterie a chce to opravdu pravidelně. Vytírám ob den. Na jednou za čas vytírání mi to přijde slabé. Vysávat se před tím nemusí, ale mě to přijde lepší, když je vysáto před tím. Většinou vypustím robota, odklízím před robotem věci a pak naběhnu s myčkou. Docela to hezky odsýpá ten úklid, je to rozhodně rychlejší a šetří to sílu i čas.

@mom140 mame asi 2 roky od znacky Tineco, tehdy tady nebylo tolik znacek co dnes. Funguje suprove, netaham se s mopem, jenom vytru. Hodne se uzila, kdyz jsme dostavovali barak. Trocha otrava je litani, vylivat vodu, ale jinak jsem spokojena.