icon

Pojďme si postěžovat na muže 😅 (drbárna)

3. pro 2025

Holky co vás štve na vašich mužích? Nikdo není dokonalý a vždycky něco bude. Můj chlap nepije, nekouří, nechodí do hospody,... Ale zase je bordelář, rok a půl chci po něm vymalovat kuchyň s chodbou 🙈, 5 měsíců chci aby vyzvedl od babičky zrcadlo, staršímu synovi že mu do pokoje návrtá nějaké pásky, ale při prvním pokusu šla omítka dolů a nespravil to, rok říká že očalouní čelo postele opět nic 🤯... Vypadá to tu jak ... No... 🙈 a ještě jedna věc, strašně mě štve jak myslí na své zdraví 🤣, že on musí mít vše kvalitní, plno vitamínů a doplňků, cvičí 5x týdně atd. Když jsem já řekla, že potřebují chodit cvičit (jsem 8m po porodu) tak můžu jen 1x týdně a to se mu musím ještě přizpůsobit, chodí do práce z práce do fitka a syna vidí 1h za celý den, než jde malý spát... A to mě mrzí, že myslí více na sebe.. A ano, vše jsem mu říkala, ale má za to, že dělá víc než dost a že OSTATNÍ CHLAPI jsou ještě horší a že on doma funguje, že si i uvaří a nemusím kolem něho skákat... No
Asi jsem si potřebovala postěžovat...

sarihy
3. pro 2025

Píšeš, že nikdo není dokonalý...no, jako je to trapný psát, ale můj muž je...vlastně na něm nenajdu nic, co by mi vadilo. To já mám naopak spoustu chyb, že si kolikrát říkám, že si ho vůbec nezasloužím...

anonym_e9794c
3. pro 2025

Já si obecně nerada takhle stěžuju. 95% je na mém muži fajn, dobrých nebo úžasných.
Pokud bych ale měla něco negativního vypíchnout, tak je to jeho nízká odolnost v citově složitějších a náročnějších situacích, kdy prostě je tak zahlcen mými emocemi ( i když je držím na uzdě a nejsem útočná, stačí mu opravdu málo), že třeba odejde atp. Neobejme, neřekne to bude dobrý. S tím souvisí i jeho minimální odolnost vůči konstruktivní kritice/ zpětné vazbě, kdy jde do obrany namísto vyslechnutí a třeba diskuze či konstruktivní argumentace. Prostě se stává tím malým kritizovaným klukem, nemá to ještě moc zpracované a tak v tom často uvízne. Je schopný komunikace vždy až po nějaké době. První naskočí traumátko, pak až dospělá komunikace, jenže to už je často pozdě, protože mezitím už bylo dusno třeba hodinu, eskalace atp. Prostě hned to neumí a mě to frustruje. Ráda bych měla dospělou konverzaci s dospělým chlapem a namísto toho je tam vždy tohle 😅😂🫩😫

autor
3. pro 2025
@anonym_e9794c

Já si obecně nerada takhle stěžuju. 95% je na mém muži fajn, dobrých nebo úžasných.
Pokud bych ale měla něco negativního vypíchnout, tak je to jeho nízká odolnost v citově složitějších a náročnějších situacích, kdy prostě je tak zahlcen mými emocemi ( i když je držím na uzdě a nejsem útočná, stačí mu opravdu málo), že třeba odejde atp. Neobejme, neřekne to bude dobrý. S tím souvisí i jeho minimální odolnost vůči konstruktivní kritice/ zpětné vazbě, kdy jde do obrany namísto vyslechnutí a třeba diskuze či konstruktivní argumentace. Prostě se stává tím malým kritizovaným klukem, nemá to ještě moc zpracované a tak v tom často uvízne. Je schopný komunikace vždy až po nějaké době. První naskočí traumátko, pak až dospělá komunikace, jenže to už je často pozdě, protože mezitím už bylo dusno třeba hodinu, eskalace atp. Prostě hned to neumí a mě to frustruje. Ráda bych měla dospělou konverzaci s dospělým chlapem a namísto toho je tam vždy tohle 😅😂🫩😫

@sarihy tak to ti přeji ☺️ jeden z mála 🤭

autor
3. pro 2025
@anonym_e9794c

@anonym_e9794c v tom se trošku vidím, radši odejdu, vyklidním se, rozdýchám to, nechci v tu chvíli mluvit (to zase nemá rád přítel na mě) já řeknu co mě štve, trápí, ale když začne argumentovat, mluvit a mluvit, to tak nezvládám a jdu 😅 ...

zmrzlinka
3. pro 2025

Hele u nás je to to samé.Uplne ti rozumím....ty jejich myšlenkové pochody jsou nekdy hodně náročné 😜🤣

vanessia7
3. pro 2025

A že my ženy jsme náladové a já nevím jaké ještě 🙂

chmelkao
Včera ve 23:06
@sarihy

Píšeš, že nikdo není dokonalý...no, jako je to trapný psát, ale můj muž je...vlastně na něm nenajdu nic, co by mi vadilo. To já mám naopak spoustu chyb, že si kolikrát říkám, že si ho vůbec nezasloužím...

@sarihy to je super, že ho tahle vnímáš 🙂 to je vzácnost